Perşembe Belediyespor eski Kulüp Başkanı Merhum İsmail Hakkı Durdu anısına düzenlenen Perşembe Belediyespor futbol turnuvasında yarı final maçlarını kazanan Camiliköyspor ile Hacıkadıspor finalde karşılaşacak. Büyük final Pazar günü 17.00'da oynanacak.

Yarı finalde Hacıkadıspor, Karaahmetspor'u 3-0 gibi net skorla yenerek finale çıkma başarısı gösterirken, bir diğer finalit Camiliyökspor ise Caner Kara'nın attığı tek golle Helvacılarspor'u 1-0 yenerek finalin bir diğer takımı oldu.

Oldukça zevkli ve çekişmeli maçlara sahne olan yarı final maçlarında futbolseverler beklediklerinden güzel maç izleme şansı yakaladı.

Pazar günü oynanacak final maçını sabırsızlıkla bekleyen futbolseverlerin yanı sıra her iki takım yönetimi ve futbolcuları da finale konsantre olmaya çalışıyor.

HAYRETTİN EĞRİBOYUN: "FİNALİ HAK ETTİK, SIRA KUPADA"

Camiliköyspor'un kurucusu ve Kulüp Başkanı Hayrettin Eğriboyun finale kadar çok zorlu maçlar oynadıklarını ve finali hak ettiklerini söyledi. Futbolcularını ve teknik heyeti kutlayan Eğriboyun Pazar günü oynanacak olan final maçında Zonguldak, Bartın ve Karabük'ten de taraftar kitlesi beklediklerini, finale yakışır bir maç oynayacaklarını söyledi. Rakipleri Hacıkadıspor'a da başarı temennisinde bulunan Camiliköyspor Kulüp Başkanı Hayrettin Eğriboyun, "Burada rahmetli başkanımız İsmail Hakkı Durdu'nun adını yaşatmak ve onu anmak için bu özel turnuva düzenlendi. Biz de gerek Camiliköyspor, gerekse Hacıkadıspor olarak finale yakışır bir maç oynayacağız. Futbolseverlerle güzel bir final maçı izleyecek. Bir takım şampiyon olacak. İnşallah biz oluruz. Ancak en önemlisi dostluğun kazanması. Merhum Başkanımızı bir kez daha rahmetle anıyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi