Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 22'inci Dönem Zonguldak Milletvekili Harun Akın ile Mimar Ayşem Akın' ın oğulları Rızacan, Dicle Altındağ ile Selahattın Altındağ' ın kızları Büşra ile hayatını birleştirdi.
Ankara Sharton Otel' de düzenlenen nikah ve düğün. merasimine; CHP'de üst düzey siyaset yapan isimler ve iş dünyasından isimler katıldı. Ankara'ya yapılan düğüne Zonguldak'tan da çok davetli katıldı.
Düğüne; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Başkanvekili Levent Gök, CHP Ankara Milletvekili Haluk Koç, Tekin Bingöl, Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı, eski içişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar, CHP Zonguldak İl Başkanı Hakkı Güney, İl Kadın Kolları Başkanı Merve Kır, çok sayıda CHPli ve AK Partili Milletvekilleri, belediye başkanları ve çok sayıda katıldı.
Avukat Büşra Altındağ ile Avukat Rızacan'ın nikahını Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen kıydı. Çiftlerin nikah şahitliğini ise Cumhur Bozkurt, Sıraç Altındağ, Hüseyin Aksan, Erdoğan Bektaş, Abdülkadir Aksu ve Kemal Kılıçdaroğlu yaptı.
Çiftlerin evlenme cüzdanını ise Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu takdim etti.

Editör: Pusula Gazetesi