Dikkatlice yerleştirilmiş dermal hyaluronik asit bazlı dolgu maddesi ile bu bölgeleri tek bir işlemde düzeltmek ve aslında ameliyat sonrası burunlarının neye benzeyeceğini görmelerini sağlamak aslında çok kolaydır.

İster eski bir yaralanma, ister genetik veya burun şeklinizden basit bir hoşnutsuzluk olsun, dolgular, bir gün ameliyatı seçerseniz burnunuzun nasıl görüneceğini de görmenizi sağlayarak hızlı ve en kolay çözümdür. Tedaviye başlamadan önce farklı açılardan birkaç fotoğraf çekilerek, düzeltmek istediğiniz konuları tartışıp, neyi başarmaya çalıştığımızı tam olarak anlayabiliriz. Tedaviyi kişiselleştirmek önemlidir.

Op.Dr.Leyla Arvas, Burun Dolgusu Kullanılarak Hangi Sorunlar Düzeltilebilir Açıklıyor?

  • Burun kamburu
  • Gaga burun
  • Gerileyen burun ucu
  • Spor yaralanması veya başka bir nedenden kaynaklanan asimetri
  • Burnun daha erkeksi ya da kadınsı olması ihtiyacı

Burun Dolgusu Nasıl Uygulanır? Op.Dr.Leyla Arvas Bilgilendirdi;

Küçük bir iğne ile burunda ihtiyaç duyulan alanlara dolgu enjekte edilir. Daha sonra istediğiniz sonucu elde etmek için masaj yaparak dolgunun gerektiği şekilde yerine oturmasını sağlayacaktır. 15 dakikalık burun estetiği olarak bilinen burun dolgusu tedavisinde, sonuçları hemen görebileceksiniz.

Prosedür ne kadar sürer?

Burun dolgusu, uygulanması oldukça hızlı bir işlemdir; yaklaşık 15-20 dakika yeterlidir.

Burun Dolgusunun Herhangi Bir Yan Etkisi Var mı?

İşlem sonrası hafif bir şişlik ve kızarıklık, çok nadiren morarma gözlemlenebilir.

Burun dolgusunda herhangi bir risk yoktur, böylece gününüzü daha sonra olması gerektiği şekilde sürdürebilirsiniz.

Burun Dolgusu Etkisi ve Kalıcılığı Ne Kadar Sürer?

Bir hyaluronik asit dolgusu ile yaklaşık 12-18 ay aralık vermek mümkün fakat burun mimiksiz bir alan olduğu için etkinin daha uzun sürebildiğine şahit olundu.

Burun Dolgusu İyileşme Süresi?

Ameliyatsız burun estetiği iyileşme süresi kişiden kişiye değişir, ancak herhangi bir şişlik yaşarsanız, tedaviden sonraki 24-48 saat içinde azalarak kaybolması gerekir. Ödemin hızlı kaybolması için bol su tüketmeniz ve ilk iki gün 2 yastık kullanarak yatmanız iyileşme sürecini destekleyecektir.