Bursa Zonguldaklılar Derneği, 1'inci Bursa Zonguldaklılar Derneği Kültür ve Yayla Festivali'ni Bursa'nın Gürsu Belediyesi'ne bağlı 'Ericek Adrenalin Park'ta gerçekleştirdi.

Muhteşem göl manzarası doğası ve adrenalin tesisleri katılımcılara unutulmaz anlar keyifli dakikalar yaşattı. Dernek Başkanı Hüseyin Ergun sponsorlara ve katılımcılara teşekkür etti.

ÜNLÜ SANATÇI RAMAZAN ÇELİK DAVETLİLERİ EĞLENDİRDİ

Festivalde açık arttırma ile satışa sunulan koçu AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Zonguldaklı hemşerimiz mali müşavir Tuncay Kiraz 18 bin 500 liraya aldı. Festival ağalığını ise açık arttırma ile Bursa'da bulunan Saray Otel'in sahibi Zonguldaklı Volkan Gör, 20 bin liraya aldı. Ayrıca çekilişlerle davetlilere çeşitli hediyeler verildi. Ünlü Sanatçı Ramazan Çelik de davetlilere eğlenceli dakikalar yaşattı. Festivalde Zonguldak Halk Oyunları sergilendi.

Bursa Zonguldaklılar Derneği Başkanı Hüseyin Ergun, festivale katılım sağlayan AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, ZONDEF Başkan Yardımcısı Metin Kara ve Bursa ZONSİAD Genel Başkanı Serkan Durmuş'a desteklerinden ve katımlarından dolayı teşekkür ederek çeşitli hediyeler verdi.

YOĞUN PROGRAMLARINDAN DOLAYI PROGRAMA KATILAMADILAR

Bursa Zonguldaklılar Derneği Başkan Yardımcısı Deniz Durhan 'ın bizzat davetiye verdiği Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş ve Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Ömer Selim Alan yoğun programları nedeni ile festivale katılım sağlayamadı.

Editör: Pusula Gazetesi