TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor ligin 8'nci haftasında deplasmanda Karacabey Belediyespor ile karşılaştı.

Sezona 3'de 0 yaparak çok kötü başlangıç yapan Zonguldak Kömürspor Şenol Demir'in göreve getirilmesiyle birlikte çıktığı hiç bir maçı kaybetmedi.

Haftaya 10 puanla 5'nci sırada giren Zonguldak Kömürspor çıkışını sürdürebilmek amacıyla Karacabey Belediyespor deplasmanına galibiyet parolasıyla gitti.

AYKUT EMRE ATTI, 3 PUAN GELDİ

Karşılaşmaya temkinli ve kontrollü başlayan kırmızı-lacivertli ekip maçın 33'ncü dakikasında Aykut Emre Yakut'un golü ile 1-0 öne geçti.

Bu golün şokunu üzerinden atamayan Karacabey Belediyespor 35'nci dakikada Aykut Emre Yukut'un muhteşem golü ile 2-0 yenik duruma düştü. Zonguldak Kömürspor 2-0'lık avantajını koruyarak ilk yarıyı bu skorla tamamladı.

KARACABEY FARKI 1'E İNDİRDİ

Maçın ikinci yarısına ev sahabi Karacabey Belediyespor baskılı başladı. Maçın 51'nci dakikasında Ömer Yıldız'ın golü ise farkı 1'e indirerek skoru 2-1'e getiren Karacabey Belediyespor baskısını golden sonra sürdürdü.

ELMAS 10 KİŞİ KALDI

Zonguldak Kömürspor'da Ali Osman rakibini ceza sahası üzerinde gole giden rakibini düşürünce direkt kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Teknik Direktör Şenol Demir yaptığı değişikliklerle takım içinde taktik değiştirdi.

ZORLU MAÇI ELMAS KAZANDI
Zonguldak Kömürspor uzatmalar dahil 35 dakika 10 kişi oynamasına rağmen iyi direndi ve sahadan 2-1 galip ayrıldı. Bu galibiyetin ardından 13 puana yükselen Zonguldak Kömürspor averajla 5'nci sıradan 6'ncı sıraya geriledi.

SIRADAKİ RAKİP ŞANLIURFASPOR

Zonguldak Kömürspor aldığı başarılı sonuçların ardından 2-1'lik Karacabey Belediyespor galibiyetinin morali ile 23 Ekim Cumartesi günü saha ve seyircisi önünde Şanlıurfaspor ile karşılaşacak.

TRİBÜN LİDERLERİ VE GURBETÇİ ELMAS YALNIZ BIRAKMADI

Kırmızı-lacivertli ekipte tribün liderleri ve Gurbetçi Elmas Taraftar Grubu Zonguldak Kömürspor'u Bursa deplasmanında Karacabey Belediyespor karşısında yalnız bırakmadı.