Bursa kiralık daire arayanlar hem şehir merkezinde hem de denize yakın turistik ilçelerde pek çok alternatif bulabilir. Çalışanlar, öğrenciler ve kalabalık aileler için farklı lokasyonlarda bulunan farklı genişlikteki daireleri inceleyebilirsiniz. Merkezi noktalarda apartman tipi konutlar daha fazla görülse de iç kesimlerde ve sahile yakın lokasyonlarda site içi daireler ve müstakil konutlar da vardır. Bu lokasyonlarda her yıl yeni konut projeleri hayata geçirilir. Farklı gelir düzeyindeki kişilerin rahatlıkla kiralık daire bulabileceği lokasyonlarda ulaşım ağlarına, eğitim ve sağlık olanaklarına da dikkat etmek gerekir. Özellikle merkeze yakın ilçelerde bu olanaklara daha kısa sürede ulaşabilirsiniz.

İhtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun kiralık daireyi çok daha hızlı ve kolay bir şekilde belirleyebilmek için Emlakjet'in özel olarak geliştirdiği filtreleme kriterlerini kullanabilirsiniz. Kiralık daire arayanların öncelikle dikkat ettiği noktalar olan fiyat aralığı, lokasyon, oda sayısı, metrekare ve kat sayısı gibi kriterleri kendinize göre ayarlayabilirsiniz. Emlakjet, bu bilgiler doğrultusunda en güncel kiralık daire ilanlarını sizin için sıralar.

Bursa'nın En Popüler Kiralık Daire Lokasyonları

Bir tarafı deniz, bir tarafı geniş ormanlık alanlarla kaplı olan Bursa, kiralık daire arayanlar için farklı lokasyon alternatifleri sunar. İster merkezi noktalarda isterseniz de denize yakın olabileceğiz lokasyonlarda daire kiralayabilirsiniz. Merkezi bir yerde Bursa kiralık daire arayanlar sıklıkla Osmangazi, Nilüfer ve Yıldırım gibi ilçeleri tercih eder. İç kesimde kalan bu ilçelerde ulaşım, eğitim ve sağlık olanakları gelişmiştir. Sosyal açıdan hareketli bir lokasyonda yaşamak isteyenler de bu ilçeleri tercih edebilir. Namazgah Mahallesi, Heykel Mahallesi, Muradiye Mahallesi, Pınarbaşı Mahallesi gibi lokasyonlar merkezi konumları ile öne çıkar.

Mudanya, Gemlik, İznik gibi ilçelerde ise kesintisiz deniz ve orman manzarasına sahip kiralık daireler görmek mümkündür. Özellikle plajların yer aldığı Mudanya'da villa ve müstakil konutlar yoğunluktadır. Eşyalı ya da eşyasız değerlendirebileceğiniz dairelerde güne manzara eşliğinde başlayabilirsiniz.

Emlakjet üzerinden kiralamak istediğiniz dairenin tam konumunu güncel haritalar sayesinde görebilirsiniz.

Bütçenize Uygun Bursa Kiralık Daire Seçenekleri

Bursa kiralık daire alternatifleri özellikle lokasyonun etkisiyle farklı bütçelere hitap eden kiralara sahiptir. Nilüfer ve Osmangazi gibi merkezi lokasyonlarda daire kiralamak isteyenler bütçeleri doğrultusunda seçim yapabilir. Hem merkezi noktalarda hem de denize yakın lokasyonlarda kira fiyatları metrekare, oda sayısı, dairelerin eşyalı ya da eşyasız olması, bina yaşı gibi kriterlere bağlı olarak değişir.

Emlakjet üzerinden kiralık daire ilanlarına bakarken yalnızca bütçenize uygun daireleri görmek istiyorsanız fiyat aralığını değiştirebilirsiniz. En güncel ilanları listelerken bütçenizin dışında kalan daireleri görmez, çok daha kısa sürede aradığınız kiralık daireyi bulabilirsiniz.

Daire Kiralarken Emlakjet

Emlakjet, kriterlerinize uygun kiralık daireyi çok daha hızlı ve kolay bulabilmenizi sağlamak amacıyla filtreleme özelliği sunar. Fiyat aralığı, lokasyon, oda sayısı, metrekare, bina yaşı gibi temel kriterleri belirleyerek, ihtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun kiralık daire ilanlarını görebilirsiniz. Ayrıca yapı durumu, kredi durumu, binanın iç, dış ve konum özellikleri gibi filtreleme kriterleri ile aramanızı detaylandırarak çok daha spesifik bir listeye ulaşabilirsiniz. En doğru harita bilgilerini sunan Emlakjet, kiralamak istediğiniz dairenin tam konumunu da gösterir.

Kiralık daire arayanlar dairelerin özelliklerinin yanı sıra lokasyon bilgilerine de ihtiyaç duyabilir. Emlakjet, daire kiralamak istediğiniz ilçe ve mahalleler genelinde detaylı bilgiler sunar. Demografik özellikler, ekspertiz raporları, seçim sonuçları gibi güncel ve doğru bilgilere Emlakjet üzerinden ulaşabilirsiniz.

Editör: Pusula Gazetesi