Bursa haber önceleri sadece doğru haberleri okuyuculara iletme gayesi varken, sektörü bozan insanların sektöre girmesiyle tık almak uğruna yalan yanlış haberler yapılmaya başlandı. Fakat doğru haberler yapmaya devam eden siteler elbette ki halen var. Bursa gündem sitesi bu dürüst haber sitelerinden birisi olarak varlığını sürdürmeye devam ediyor. Sitenin amacı doğru, tarafsız ve hızlı biçimde haberleri okuyucuya iletmektir. Okuyucunun haberlere pratik biçimde ulaşması için siteyi sürekli yenileyerek, geliştiriyorlar.

Bursa Haber Neler Hakkında Yazıyor?

Bursa haberleri sitesi olmasıyla önceleri Bursa halkına ve Bursa iliyle ilgili bilgi sahibi olmak isteyenlerin ilgisini çekecek haberler yapıyordu. Daha sonra kendini sürekli geliştirmeye karar verip okuyucusuna daha iyi ve daha kaliteli hizmet sunmanın yollarına bakmış. Bu çerçeve de siteye yenilikler getirip en iyi sitelerden daha iyi hizmet vermeye başlamış. Bundan sonra da geniş okuyucu kitlesine ulaşmak için Dünya çapında haberler yapmaya başlamış. Çok sayıda çalışanıyla haberlere hızlı ulaşan site bu hızı haberleri yayınlamada da göstererek son dakika haberleri okuyucusuna sunmaya başlamış.

Bursa gündem okuyucusunun isteklerini her zaman birinci planda tutmuş ve onların rahatlıklarını düşünmüş. Sitesini buna uygun olarak dizayn edip fonksiyonel bir site tasarımı gerçekleştirmiş. Haberleri pek çok kategoriye ayırarak okuyucunun ilgi duyduğu kategoride ki habere ulaşımını arttırmış. Bunun yanında okuyucu sitenin içerisinde dolaşırken farklı bilgilere bir yere tıklamadan görmesi için çok sayıda araç eklenmiş. Ekonomiyle ilgilenen kişilerin sayısının artmasıyla daha da önem kazanan para parametrelerini ve bist parametrelerini gösteren araç siteye konulmuş. Hava durumuna sürekli bakmak bizlerin aklına gelmez. Ama sitede 1 haftalık hava durumunu gösteren araç sayesinde site içerisinde dolaşırken bu bilgiyi de öğrenmiş oluyorsunuz.

Bursa haber klasik uzun yazılı haberlerin artık çok ilgi çekmediğinin farkına varmış ve uzun yazılı haberleri bol görsellerle süsleyerek akıcılığını ve habere olana dikkati arttırabilmiş. Haberleri sadece yazılı biçim