Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde Eczacı Burcu Gegecan'ın sahibi olduğu Burcu Eczanesi açıldı.

Yeni Mahalle Güneş Müftüoğlu Sokak'da hizmet veren eczanenin açılışına AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal, Çaycuma Belediye Başkan Vekili Sezai Bilici, CHP 23.-24. Dönem Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, AK Parti İlçe Yönetimi ve il genel meclis üyeleri, CHP İlçe Başkanı Şeref Köktürk, Saadte Partisi İlçe Başkanı Murat Akça, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Şenol Cin, Çaycuma önceki dönem Belediye Başkanı Mithat Gülşen, sivil toplum kuruluşu temsilcileri çok sayıda vatandaş katıldı.

Eczane sahibi Burcu Gegecan kendisini tanıtarak başlattığı konuşmasında katılan herkese teşekkür etti.

CHP 23.-24. Dönem Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk konuşmasında; "İlçemizde halk sağlığı alanında faaliyet gösterecek bir işyerinin açılışının da birlikte olmaktan onur ve mutluluk duyuyorum. Öncelikle bu işyerini Çaycuma'ya kazandıran eğitimini başarı ile tamamlayan, yaşamaktan onur duyduğumuz kendi memleketi olan Çaycuma'ya hizmet etmek üzere ilçeye bu işyerini kazandıran Burcu kızımıza, yine noterde yıllardır özveri ve başarı ile hizmet eden kıymetli annesi Fatma Hanım ile eğitimci babası Bilal Beye ve diğer büyüklerine teşekkür ediyor, kutluyorum . İnanıyorum ki sevgili Burcu Çaycuma'ya çok güzel hizmet edecek, kendisine uzun, başarılı ve bol kazançlı bir yaşam diliyorum"diye konuştu.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu ise konuşmasında şunları dile getirdi; "Burcu gibi bir kızımızı okutup meslek sahibi yapan aileye alkış istiyorum. Katma değeri yüksek bir ilçeye Burcu Hanımda bir değer katmaya geliyor. Sağlık anlamda sıkıntılı günler geçiyoruz. Salgın hastalıklardan sonra sağlığın ne kadar önemli olduğunu hep beraber gördük. Bu mekanlar bize bu konuda rehberlik edecek".

Müftülük Şube Müdürü Mehmet Bali'nin yaptığı açılış duasının ardından kurdela kesilerek eczane gezildi.