. Toplantıda etkili bir konuşma yapan Erol; " Toplantımızın Ümmeti Muhammed'in birliğine, dirliğine ve selametine vesile olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum . Devletimiz ve milletimiz hakikatte hiç arzu etmediğimiz hadiseleri yaşadı ve yaşamaya devam ediyor . Türkiye içerden ve dışarıdan tehdit altında. Türkiye'mizi yöneten idarecilerimiz, siyonizm tarafından kurulan tuzaklar neticesinde güvenlik sorunları ile meşgul ediliyor ve çıkmaza doğru itiliyor . Rabbimiz hepimizin yardımcısı olsun . Asıl meselemiz olan ülkemizin kalkınması, sanayileşmesi ve ekonomik alanda kalkınmamız için projeler üretilemiyor ve hayata geçirilemiyor.

Bir devletin yöneticilerinin asli görevi, halkının huzurlu , güvenli , zengin ve mutlu bir hayat devam ettirtmesi için gerekli çalışmaları yapmak ve bunları uygulamaya koymaktır . Devletimizin yetkili organlarının açıklamış olduğu hem ekonomik gösterge tablolarına hem güvenliğimiz ile ilintili tablolara göz attığımızda başarı görmek mümkün değildir .

2002-2016 yılları arasında 14 yıllık süreçte devlet bütçesinden tam 701,3 milyar dolar faiz ödemesi yapılmıştır . 2016 yılı büyüme hedefi %4,4 belirlenmiş, 9 aylık ortalama %2,6 gerçekleşmiştir .

2016 yılı enflasyon hedefi % 6,5 belirlenmiş , % 9,22 olarak gerçekleşmiştir.

İşsizlik oranları 2016 Kasım sonu itibariyle %12,1 dir . 3,715,000 insanımız işsizdir . Genç nüfus işsizlik oranımız %22,6 olarak kayıtlara geçmiştir . İşsizliğin arttığı , enflasyonun yüksek seyrettiği , büyüme hızının azaldığı , döviz fiyatlarının yükseldiği , ihracatın azaldığı ,dış ticaret açığının bulunduğu ve cari açığın arttığı , makro ekonomik göstergelerin olumsuz yönde seyrettiği Türk ekonomisinin sıkıntıları arttı.

Yöneticileri Halk seçer . Halkımızı bilgilendirmek , onun Ülke gerçeklerini öğrenmesini ve seçimlerde Saadet Partimize oy vererek , Saadete kavuşmasını temin etmeye çalışıyoruz"dedi.

Toplantıya Saadet Partisi GİK Üyesi Talat Gizli'de İl sorumlusu olarak katıldı .

Editör: Pusula Gazetesi