Saadet Partisi (SP) Zonguldak İl Başkanı Burak Erol, partisinin Çaycuma İlçe Teşkilatını ziyaret etti. İlçe Başkanı Engin Zeren ve partililer ile bir araya gelen Erol'a başarılar dileyen Zeren; "Çaycuma Saadet Partisi İlçe Başkanlığı olarak gururluyuz. Yıllarca ilce teşkilatımızın çeşitli kademelerinde görev alarak İl Başkanlığı görevine layık görülen İl Başkanımız Burak Erol' a çalışmalarında muvaffakiyetler diliyoruz. Tüm kadrolarımızla başkanımıza destek olacağız"dedi.

Engin Zeren'e teşekkür ederek ülke gündemi ile açıklamalar yapan Erol; "Biz problemlerimizi böyle çözemeyiz! Suni gündemlerle Türkiye yönetilemez, sadece insanların dikkati önemli konudan, önemli olmayan konulara yönelir. İnşaallah biz, iktidara da geleceğiz, halkımızın teveccühünü kazanacağımıza da inanıyorum. Çünkü artık kimse tahammül edemiyor, geçinemiyor, geleceğinden ümidi yok.

Onun için çare aramak mecburiyetindeyiz, Saadet Partisi bunu önceleyen bir partidir. Biz bu konuda ciddiyiz, başka bir gündemimiz yok. Tafra atmak, caka satmak istemiyoruz, sadece ülkemizin yaşadığı sıkıntıların sorunlarına çözüm üretmek istiyoruz.

'AR-GE YATIRIMLARI ÇOK ÖNEMLİDİR'

İlerde bizim gençlerimiz nerde, nasıl istihdam edilecek. 216 tane üniversite ne yapacak, Teknoparklar, kalkınma ajansları nasıl olacak da ülkemizin geleceğine katkı sunacak? Biz gençlerimizin istihdamı için, özellikle yüksek tekonoliji de AR-GE yatırımlarının öncelenmesini istiyoruz. Teknoparklar bu şekilde kullanılmalı. Sanayi ve üniversite bir araya gelince ortaya müthiş bir potansiyel çıkmalı. Teknokentlerin kurulmasını önemli görmemize rağmen, şimdi gereği gibi kullanılmıyor. Neden kullanılmıyor? Çünkü ciddi bir kaynak aktarımı yok. Türkiye teknolojide gerilerde kaldı.

Bir iki sahada, SİHA'lar konusunda, bazı sahalarda adımlar atıldı, biz buna müteşekkiriz; ama bu 1-2 adımla sorunlar çözülemez!"diye konuştu.