TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşılaştı. TRTspor'un da naklen canlı verdiği karşılaşmada Zonguldakspor rakibini 1-0 yenerek önemli galibiyete imza attı.

HAKEM TRİYOSU MAÇA DAMGA VURDU

Zonguldakspor'un 10'ncu dakikada geliştirdiği atakta Turan Yılmaz topu sürükleyerek sağ kanattaki Semih Karadeniz'e pas verdi. Semih düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. Ancak bu pozisyonda kıdemli yardımcı hakem Mustafa Cüneyd Çalışkan skandal bir olaya imza atarak 3 metre geride olan Semih için ofsayt bayrağı kaldırdı. Maçın hakemi Sabit Selvi ise düdük çalarak buz gibi golü iptal etti.

1 GOL, 2 PENALTI VERİLMEDİ
Maçın ilerleyen dakikalarında Turan Yılmaz'a yapılan faulün yanı sıra 2. Yarı gole giden topun rakibin eline çarpmasını da görmezden gelen maçın hakemi Sabit Selvi çok kötü bir yönetim gösterdi.

BUNUN HESABINI KİM VERECEK
Zonguldakspor Şanlıurfa karşısında puan kaybetmiş olsaydı bunun hesabını kim verecekti ? Zonguldakspor tüm bu pozisyonların aksine hem rakibi Şanlıurfaspor'u hem de maçın hakem triyosunu yenerek büyük başarıya imza attı.

Editör: Pusula Gazetesi