Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Süleymanbeyler köyünde su hattını balta ile kestiği iddia edilen kişi ya da kişilere gerek muhtar gerekse köy halkı büyük tepki gösterdi.

Ereğli'ye bağlı Süleymanbeyler köyünde köyün su hattının borusunun balta ile kesilmesine köy muhtarı Mehmet Morcu, sosyal medyadan paylaştığı fotoğraflarla tepki gösterdi. Morcu Süleymanbeyler köyüne ait sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada "Ben kini anlarım intikamı anlarım yenilgiyi de anlarım. Fakat 3 tane okula bir tane Sağlık Ocağı'na 600 öğrenciye su getiren boru hattının bu sebeplerden dolayı balta ile kesilmesini anlayamıyorum. Seni tespit ettim. Bunun hesabını çok fena şekilde yargıya vereceksin. Sana isim bulamıyorum. Ne söylesem az ama ahlakımı terbiyemi bozmayacağım. Bunu azmettiren kişiliksiz senide tahmin ediyorum. Ama kimsenin günahını almak istemiyorum. Bunu yapanı ihbar etmeyenlerde suçlu"

Paylaşımı gören köy halk ve Ereğlili vatandaşlar da yapılan paylaşımın altına yazdıkları yorumlarla su borusunu kesen kişi ya da kişilere tepkilerini dile getirdiler.

Editör: Pusula Gazetesi