TFF 2. Lig Beyaz Grup'da Cumartesi günü birlikte zirve mücadelesi verdiği Yeni Çorumspor'u sahasında konuk eden Zonguldakspor'un maçta 1-0 öne geçmesine rağmen ikinci yarı yaptığı teknik taktik ve bireysel hatalardan dolayı rakibine 2-1 mağlup olarak büyük avantaj kaybeden Zonguldakspor'da moraller bozuk.

Çarşamba günü yine saha ve seyircisi önünde ligin zayıf ekiplerinden Hacettepe'yi konuk edecek olan Zonguldakspor'da Kulüp Başkanı Süleyman Caner maçı değerlendirdi. Başkan Caner "Bu yenilgiyi yaşanmamış kabul edeceğiz, yakaladağımız havayı sürdüreceğiz" dedi.

"YAKALADIĞIMIZ GÜZEL HAVAYI SÜRDÜRECEĞİZ"

Başkan Caner,Yeni Çorumspor maçından ders çıkaracaklarını belirtti. Caner "Haftaya 3'ncü sırada girmiştik. İyi futbol oynamamıza rağmen sonuç olarak istemediğimiz bir skor aldık. Taraftarımızı üzdük. Sahanın bozuk olmasına rağmen futbolcular elllerinden geleni yaptılar. 1-2 tane basit hatalarla kalemizde 2 gol gördük. Şimdi bu maçı artık kenara bırakacağız. Yaşanmamış olarak kabul edip oradan çıkaracağımız dersten eksiklerimizi tamamlayıp Çarşamba günü Hacettepe karşısında elimizden geleni yapacağız. Çünkü iyi bir hava yakaladık. Şehirde Valimiz, Emniyet Müdürümüz, TTK Genel Müdürümüz, Rektörümüz hep beraberiz. Yakaladığımız bu havayı sürdüreceğiz. Aynı şekilde yine beraber olarak bu havayı devam ettireceğiz. Futbolcularımızda hatalardan ders çıkaracaklar" ifadelerini kullandı.

Editör: Pusula Gazetesi