Devrek Belediyesi, bugün başlayan ve 28 Ocak 2018 tarihlerine kadar İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde açık kalacak Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT) katıldı. Bu yıl 22'ncisi yapılan fuara her yıl katılan Devrek Belediyesi, Devrek'in dünyaca ünlü simgesi olan Devrek Bastonu ve yöresel ürünleriyle fuardaki yerini aldı. Yöresel tatların ziyaretçilere ikram edildiği Devrek standında, Devrek Belediyesi tarafından bastırılan tarihi ve doğal güzellikler hakkında bilgiler içeren broşürler de dağıtılıyor.

MESUT ÖZİL, FUARDA...

Zonguldak'ın Devrek ilçesine bağlı Hışıroğlu Köyü'nden olan Almanya Milli Takımı ile İngiltere Premier Ligi'nin güçlü takımlarından Arsenal'ın ünlü yıldızı Mesut Özil'in de birebir posteri bulunuyor.

BÜLENT KORMAZ DA STANDI GEZDİ

Türk futbolunun efsane isimlerinden ve Galatasaray'ın unutulmaz kaptanlarından Bülent Korkmaz ile Mustafa Sarp da, EMITT Fuarı'nda yer alan Devrek standını ziyaret etti. Ziyarette, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal da hazır bulundu.

Dünyanın en büyük beş turizm fuarı arasında yer alan EMITT Fuarı, bölgenin en hızlı gelişen fuarı konumunda bulunuyor.

"İLÇEMİZİN TANITIMINA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ"

Devrek'in tanıtımına büyük önem verdiklerini belirten Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan EMITT Fuarı'na Devrek Belediyesi olarak her yıl katıldıklarını ifade etti. Başkan Semerci, "Dünyanın en önemli fuarlarından biri olan EMITT Fuarı'nın bu yıl 22'ncisi düzenleniyor. Biz de belediye olarak bu fuara her yıl katılıyoruz. Her yıl yerli ve yabancı ziyaretçilerden yoğun ilgi gören fuarda ilçemizin tanıtılmasına büyük önem veriyoruz. Standımız dünyaca ünlü Devrek Bastonumuz ve yöresel ürünlerimizle her yıl en çok ilgi gören stantlardan biri konumunda. Fuara her yıl olduğu gibi bu yılda en iyi şekilde hazırlandık. İstanbul'da yaşayan hemşerilerimiz başta olmak üzere, tüm EMITT katılımcılarını Salon 2'te 287 numaralı standımıza davet ediyorum" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi