Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı Zonguldak'ta çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Başkan Kantarcı ilk olarak İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş'ı ziyaret ederek, yeni görevi nedeniyle kutladı. Son derece samimi bir ortamda geçen ziyarette Çaycuma'da yapılması planlanan İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmet binası ve diğer konular hakkındaki görüş alışverişinde bulunulurken, Başkan Kantarcı, Aktaş'a, günün anısına bir buket çiçek ve plaket sundu.

Bülent Kantarcı Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Zonguldak İl Müdürü Şenol Ayyıldız'a bir nezaket ziyaretinde bulundu. İl Müdür Yardımcısı Eray Afşar'ın da hazır bulunduğu ziyarette Ayyıldız'a bir buket çiçek sunan Başkan Kantarcı, günün anısına bir plaket de armağan etti.

Kantarcı Türk Telekom Zonguldak İl Müdürlüğünü de ziyaret etti. Geçtiğimiz aylarda göreve atanan İl Müdürü Kadir Uzun'la makamında görüşen Kantarcı hayırlı olsun dileklerimi iletirken Türk Telekom'un Çaycuma'daki yatırımları hakkında bilgi de aldı. Başkan Kantarcı Uzun'a günün anısına bir buket çiçek ve plaket sundu.

Bülent Kantarcı geçtiğimiz aylarda Zonguldak Milli Eğitim İl Müdürlüğüne atanan Züleyha Aldoğan'ı ziyaret etti. Aldoğan'la yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunan Başkan Kantarcı, yeni Milli Eğitim Müdürünü Çaycuma'ya davet etti. Başkan Kantarcı son derece samimi bir ortamda geçen ziyaret sırasında Aldoğan'a bir buket çiçek ve günün anısına bir plaket sundu.

Zonguldak'ta bulunduğu temaslar sırasında Bilim Sanayi Bakanlığı İl Müdürü Yaşar Karaman'ı da ziyaret eden Belediye Başkanımız Bülent Kantarcı, başta Filyos Havzası olmak üzere bölgedeki bakanlık yatırımları hakkında bilgi aldı. Karaman'a yeni atandığı görev nedeniyle hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Kantarcı, günün anısına, bir de plaket sundu.