Yayımlanan ilana göre; Hemşire, Sağlık Teknikeri, Diğer Sağlık Personeli pozisyonunda 6 sözleşmeli personel alımı yapılacak.

PERSONEL ALIM İLANI BAŞVURULARI BAŞLADI

Bülent Ecevit Üniversitesi personel alım ilanına başvurular, bugün itibariylr (23 Ekim) başladı. Talep edilen şartlara durumu uyan adayların başvuruları, 6 Kasım 2017 mesai bitimine kadar Personel Daire Başkanlığına şahsen yapılacak.

BAŞVURU İÇİN İSTENİLEN BELGELER

Özgeçmiş, mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopisi, 2 adet vesikalık fotoğraf, doğuştan veya sonradan herhangi bir nedenle bedensel, zihinsel, ruhsal, duyusal ve sosyal yetenekleri bakımından özür durumuna göre tüm vücut fonksiyon kaybı oranının yüzde kırk ve üzerinde özürlü olmadığına dair beyanı

Askerlik Durum Beyanı, kimlik Fotokopisii, adli Sicil Kaydı Beyanı, lisans mezunları için 2012 yılı KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi.

PERSONEL ALIM İLANINA KİMLER BAŞVURABİLİR?

Türk vatandaşı olan, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48'inci maddesinde belirtilen şartları taşıyan,Gece Nöbeti tutmasına engel olabilecek sağlık problemi bulunmayan, Ortaöğretim mezunları için 2016 yılı KPSS (B) grubu sınavından KPSSP94 puanı bulunan, lisans Mezunları için 2016 yılı KPSS (B) grubu sınavından KPSSP3 puanı bulunan, herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak şartlarını taşıyan adaylar başvuru yapabilecek.

Editör: Pusula Gazetesi