Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor dün Başkent deplasmanında oynadığı ve 1-0 kaybettiği Hacettepe maçının ardından 30 puanla 12'nci sıradaki yerini korudu.

Kırmızı-lacivertli ekip 7 Nisan tarihinde oynanacak 32'nci haftayı bay geçirecek. Teknik Sorumlu Barış Şeref yoğun maç programı ve takımın haftayı bay geçirecek olması nedeniyle futbolcuların kafalarının boşalması ve dinlenmeleri amacıyla takıma 3 gün izin verdi. 3 gün izinin ardından Pazartesi günü tekrar toplanacak olan Zonguldakspor kafilesi 33'ncü haftada Devrek İlçe Stadı'nda konuk edeceği Gümüşhanespor maçının hazırlıklarına başlayacak.

BARIŞ ŞEREF: "HAKEMİ GEÇEMEDİK"

Zonguldakspor Teknik Sorumlusu Barış Şeref, " Hacettepespor karşısında doğru oyun ve doğru mücadele etmemize rağmen bir türkü maçın hakemini geçemedik. Ve olmayan penaltıyı vererek maçı 1-0 kaybetmemize neden oldu.

Kaybettiğimiz için üzgünüz ancak, bu maçı şuan için unuttuk. Bildiğiniz gibi 32. hafta maçında BAY geçeceğiz. Oyuncularımız bir hafta da üst üste maçlar nedeniyle yoruldu. Oyuncularımıza 3 gün izin verdik. 4 Nisan Pazartesi günü itibariyle 33. hafta kendi sahamızda oynayacağımız Gümüşhanespor maçı hazırlıklarına başlayacağız" dedi.