TFF 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden ve haftaya 31 puanla 12.sırada giren Zonguldakspor Cumartesi günü deplasmanda son haftaların başarılı ekibi Bugsaşspor ile karşılaştı. Son 5 maçından galip ayrılan ve haftaya 48 puanla 3.sırada giren Bugsaşspor'a konuk olan Zonguldakspor 16.dakikada Onur Eriş'in attığı penaltı golüyle maçta 1-0 öne geçti. 45.dakikada ikinci gülünü yine Onur Eriş ile bulan Zonguldakspor devreyi 2-0 önde tamamladı. İkinci yarıya beraberlik umutlarıyla çıkan Bugsaşspor baskılı başlamasına rağmen Zonguldakspor defansı başarılı futboluyla direnç gösterdi. Bugsaşspor aradığı golü 79.dakikada bularak skoru 2-1'e getirmesine rağmen Zonguldakspor sahadan 2-1 galip ayrılarak önemli bir galibiyete imza attı. Zonguldakspor bu galibiyetle 34 puana yükselerek 12.sıradaki yerini korurken, Bugsaş ise 48 puanda kaldı. Zonguldakspor sezon başından bu yana Silivrispor galibiyetinin ardından deplasmanda ikinci galibiyetini de Bugsaş karşısında almış oldu.

FUTBOLCULAR VE TARAFTAR KENETLENDİ
Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte takımlarını destekleyeme giden yaklaşık 150 kişilik Zonguldakspor taraftarları futbolcuları tribünlere çağırdı. 2-1'lik galibiyet sevincinin coşkusunu yaşayan futbolcular ve taraftarlar haftayı zorlu Bugsaş galibiyeti ile kapatmanın mutluluğunu yaşadılar. (Haber: Ender Yüksel)

STAD: Ankara OSTİM

HAKEMLER: Hamit Basık[*][*], Cem Özbay[*][*], Emre Doğu[*][*].

BUGSAŞSPOR A.Ş: Rıza Efendioğlu[*], Kerem Gülbahar[*][*], Yavuz Koç[*][*], Ömer Akman[*][*], İskender Alın [*](Dk. 46 Mustafa Çeçenoğlu[*]), Mahmut Boz [*][*](Dk. 72 Ömer Bozan[*]), Harun Aydın[*] (Dk. 46 Sertaç Çam[*][*][*]), Cebrail Karayel[*][*], Sinan Kurt[*][*], Erkan Taşkıran[*][*].

ZONGULDAKSPOR: Sinan Ören[*][*][*], Kemal Cingirt[*][*], Kamil İçer[*][*][*], Hasan Küçcük[*][*], Onur Eriş [*][*][*](Dk. 89 Ali Kemal Özkan) , Hüseyin Yılmaz [*][*][*](Dk. 80 Raşit Sevindir), Mustafa Tahir Babaoğlu [*](Dk. 66 Furkan Demir[*]), Semih Beyaz[*][*], Mert Caymaz[*][*], Okan Duran[*][*][*].

GOLLER: Dk. 16-45 Onur Eriş (Zonguldak Kömürspor), Dk. 78 Sertaç Çam (Bugsaşspor A.Ş)

SARI KARTLAR: Sinan, Mert, Okan, Onur, Semih (Zonguldak Kömürspor), Erkan, Rıza, Mahmut, Ömer (Bugsaşspor A.Ş)

Editör: Pusula Gazetesi