TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor Cumartesi günü saha ve seyircisi önünde oynayacağı Pazarspor maçı hazırlıklarına bugün de devam etti. Son iki haftayı puansız tamamlayan kırmızı-lacivertli ekip Pazarspor maçına çıkış maçı olarak bakıyor.

SAKATLARIN TAMAMI BUCA MAÇINDA DÖNECEK

Zonguldak Kömürspor'da takımın kilit isimlerinin sakat olması teknik heyetin canını sıkıyor. Ankara Demirspor maçında ciddi sakatlık geçiren attığı ve attırdığı gollerle takımı sırtlayan futbolculardan birisi olan Fatih Bektaş'ın yanı sıra orta sahanın dinamosu Kırklarelispor maçında dizinden sakatlanan genç yetenek Eyüp Akcan, Şahin Ali Terzi, Tuğrul Başkan, Berat Vardal'dan oluşan 5 sakat futbolcu Pazarspor ve Amed Sportif maçlarında takımdaki yerini alamayacak.

Teknik Direktör Şenol Demir bu 5 futbolcunun 27 Kasım 2021 tarihinde deplasmanda oynanacak olan Bucaspor maçına yetişeceklerini söyledi.

ELMAS 13 ve 14'ÜNCÜ HAFTA MAÇ OYNAMAYACAK
Zonguldak Kömürspor 10 Kasım tarihinde oynayacağı Amed Sportif maçının ardından 13'üncü hafta 14 Kasım'da sahasında oynaması gereken Kastamonuspor maçını oynamadan geçecek. Elmas Kastamonuspor maçının hemen ardından ise 21 Kasım 2021 tarihinde oynanacak 14'ncü haftayı ise BAY geçirecek. Elmas bu 2 haftayı en iyi şekilde değerlendirip 27 Kasım 2021 tarihinde İzmir deplasmanında Bucaspor ile karşılaşacak. Sakat futbolcuların tamamı bu maçta yetişecek.

ERCÜMENT ERAY ATIKLI İDMANA ÇIKTI
Sakatlığı bulunan bir diğer futbolcu Ercüment Eray Atıklı ise takımla birlikte çalışmalara başladı, şans verilmesi halinde Pazarspor'a karşı Cumartesi günü forma giyebilecek.