Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Zonguldakspor'da moraller yerinde. Saha ve seyircisi önünde son maçında Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kalan kırmızı-lacivertli ekip bu maçı geride bırakarak Pazar günü deplasmanda oynayacağı Bucaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Kondisyoner Barış Şeref nezaretinde ısınma hareketleri ile idmana başlayan Zonguldaksporlu futbolcular, ardından yarı sahada çift kale maç yaptılar.

GENÇ FUTBOLCULARIN GÖZÜ FORMADA
Ligde hiçbir iddiası bulunmayan Zonguldakspor'da özellikle genç futbolcular son iki maçta Teknik Patron Şenol Demir'den forma kapabilmek için idmanda varını yoğunu ortaya koyuyorlar. Genç futbolcuların bu tavrı ise Demir'i memnun ediyor.

BUCASPOR DÜŞME TEHLİKESİ YAŞIŞOR

Spor Toto 2.lig Beyaz grupta kümede kalma mücadelesi veren Bucaspor için son iki hafta çok kritik. Zonguldakspor'u deplasmanda1-0 yenen Bucaspor, kırmızı-lacivertli ekip karşısında tedirgin çıkacak. Ancak Zonguldakspor'a 4 futbolcusun cezalı olması Bucaspor açısından avantajlı görünmesine rağmen, eksiklerin yerine oynayacak futbolcuların da eksikleri aratmayacağı tahmin ediliyor. Zonguldaksporlu futbolcular Bucaspor'un küme düşme potasında olmasının kendilerini ilgilendirmediğini, sahaya 3 puan ve rövanş için çıkacaklarını söylediler.

Editör: Pusula Gazetesi