Her yıl düzenli olarak Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri tarafından gerçekleştirilen Yaz Spor Okulları kayıtları başladı. Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel bu yıl yaz spor okullarına rekor katılım beklediklerini söyledi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden konu ile ilgili yapılan açıklama şöyle:

"Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak "Bu Yaz Mutlaka Spora Başlamalısın" sloganıyla her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz Yaz Spor Okulları (İl Spor Merkezleri)'na kayıtlarımız başlamıştır.

Yaz Spor okullarımız bazı branşlar (yüzme) haricinde tamamen ücretsiz olup, Spor yapmanın engel olmadığını bir çok kez vurgulayarak özel sporcularımız ve engelli gençlerimiz için de hizmet verecektir. Unutmayalım ki spor yapmaya hiçbir şey engel olmamakla beraber sevgi ve arkadaşlık tüm engellerin üstesinden gelir.

05 - 18 yaş grubu arası gençlerimizin yaz tatillerini daha verimli geçirebilmeleri, spor ile odaklanma, bilgisayar, tablet ve televizyondan uzak, birden çok branşlara katılabilecekleri, arkadaş edinebilecekleri ve uzman antrenörlerimiz tarafından zamanlarını en eğlenceli şekilde geçirebilecekleri bir ortam sağlıyoruz. Bu nedenle tüm çocuklarımızı İl Spor Merkezleri(Yaz Spor Okulları)'ne kayıt olmaya davet ediyoruz.

Kayıt yaptırmak için; İl Müdürlüğümüz Binası veya Site Spor Salonumuzdan yaz spor okulları başvuru formunu temin ederek doldurup, İl Müdürlüğümüz Okul Sporları birimine teslimi sağlamanız gerekmektedir.
Ayrıca imkanlarınız doğrultusunda çıktı alabilirseniz haberimizin ekinde(linkte) de başvuru formu mevcuttur.

İl Spor Merkezleri(Yaz Spor Okulları)'nin açılış töreni 29/06/2019 Cumartesi günü Saat 10:00'da Site Spor Salonunda yapılacak coşkulu açılışın ardından; öğrenciler branş antrenörleriyle tanışma ve kaynaşarak, başlayacak olan branşların gün ve saatlerini öğrenmesi ile gerçekleştirilecektir"

Editör: Pusula Gazetesi