Tüm dünyayı ve Türkiye'yi de etkisi altına alan Corona Virüs salgını nedeniyle Türkiye'de ligler ertelendi, antrenmanlar iptal edildi. Zonguldak'ta yeniden faaliyete geçen Statatletik Spor Kulübü Başkanı ve aynı zamanda antrenörlüğünü yapan Utku Duman ve antrenör Özgün Duman ile birlikte kulübü eski günlerine döndürmek ve çeşiktli branşlarda milli sporcular yetiştirerek Türk sporuna kazandırmayı hedefliyor.

Zonguldak Statattelik Spor kulübü sporcuları Corona virüs tehlikesi nedeniyle evlerinde yaptıkları antrenmanlarla formda kalmaya çalışıyor. Sporcular yaptıkları antrenmanları videoya çekerek antrenörlerine atıyor. Statatletik Spor Kulübü Başkanı Utkun Duman ise sporcularının bu tavrı karşısında mutlu olduklarını belirtti.

UTKU DUMAN'DAN SPORCULARINA TEŞEKKÜR

Statatletik Spor Kulübü Başkanı Utku Duman sporcularının "evdekal" kuralına uyduğunu belirterek tek tek tekrik etti, sporcuları için sosyal medya hesabından teşekkür etti:"Tüm dünyayı etkileyen corona virüs nedeniyle okulların kapandığı bu dönemde, sporcularımızdan gelen antrenman videoları bizleri mutlu ediyor. Tebrikler çocuklar [#]evdekal hareketsiz kalma"