Zonguldakspor'un başarısında büyük pay sahibi olan taraftarlar takımlarını Fatih Karagümrük karşısında da destekledi. Maçın başından sonuna kadar 1 dakika olsun susmayan taraftarlar futbolcuları ateşledi, galibiyette yine büyük pay sahibi oldu. Kale arkasından Ultras Elmas, maratondan ise Genç Zonguldaklılar birbirleri ile uyum içinde yaptıkları tezahuratlar 90 dakika boyunca büyük keyif verdi. Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nı gözledikleri gözlenen taraftarlar maçın ardından galibiyeti futbolcularla kutladılar.
200 KARAGÜMRÜKLÜ TARAFTAR GELDİ
Zonguldakspor-Fatih Karagümrük maçını izlemek üzere İstanbul'dan yaklaşık 200 dolayında Karagümrük taraftarı geldi. Maçı kendilerine ayrılan bölümden izleyen Karagümrük taraftarları da maç boyunca takımlarını desteklediler.
ULTRAS ELMAS BÜYÜK JEST YAPTI
Fatih Karagümrüklu 200 taraftara büyük bir misafirperverlik yapan Ultras Elmas taraftarlar grubu Zeki Beybeyoğlu, Miraç Balçı, Baro Amasralı, başta Cevat Laçin olmak üzere büyük bir jest yaparak yemek verdiler. Maç öncesi planlanan yemek programı maç sonrasında gerçekleşti. Her iki kulüp arasında oluşan kardeşlik Zonguldak-Fatih Karagümrük maçında da böylesine güzel jestlerle pekişti.
Editör: Pusula Gazetesi