Bölgesel Amatör Ligde müthiş bir performans göstererek şampiyonluk yolunda son oynadıkları 11 maçın 10 tanesini kazanıp, 1 beraberlik alan Ereğli Belediyespor 6.grupta şampiyonluğun en büyük adaylarından birisi konumunda. Aldıkları istikrarlı sonuçlarla şampiyonluğu Ereğli'ye getireceklerini belirten eflatun-beyazlı futbolculardan Sercan Çekmen ve Turgut Delen taraftara önemli mesajlar verdiler.

SERCAN: "TÜM ŞEHİR ŞAMPİYONLUĞU BİRLİKTE ALACAĞIZ"

Ereğli Belediyespor'un başarılı futbolcusu Sercan Çekmen "Buraya geldiğimde lige iyi başlayamasak da Ereğli'yi sevdim. Zor zamanlar geçirdik takım olarak. Bir futbol takımının hedefe odaklanıp da lige bu şekilde başlaması moralimizi bozdu. Zafer Hoca ve ekibi geldikten sonra, onların bize aktardıklarını bir takım olarak iyi algıladık ve sahaya yansıttık. Bunun sonucunda da emeklerimizin karşılığını aldık. Her şey çok iyi gidiyor. Tesiste geçen günlerimiz gayet keyifli. Kazandıktan sonra herkes keyifli. Bu takım zaten vardı. Herkes burada gümüştü. Zafer Hoca ve ekibi geldikten sonra bizim üzerimizdeki tozu sildi. Parlattılar.

Çubukspor karşılaşması zorluydu. Galibiyetle ayrılmayı bildik. Oynayan, oynamayan, taraftarın, teknik ekibin, kısaca herkesin emeğine sağlık. İyi bir 3 puan oldu. 90+4'e kadar oyundan kopmadık. Pek alışık değil Ereğli halkı böyle kısır skorlara ama buna da şükür diyelim.

Futbolun içinden gelmiş ve futbol hayatına yeni son vermiş bir teknik ekiple birlikte çalışıyoruz. Oyunculuktaki kimliklerini bize aşıladılar. Kaybetmeye tahammülü olmayan bir takım haline geldik. Galibiyetler aldıkça maddi ve manevi getirisinin olumlu olduğunu bildiğimiz için, bizde bunu alışkanlık haline getirdik. Tüm şehirle birlikte hedeflediğimiz şampiyonluğu alacağız. Taraftarlarımız bizi desteklemeye devam etsinler. Biz sahada 90 dakika pes etmedik, onlarda etmedi. Sonuna kadar desteklediler.

TURGUT DELEN "BİZİM İÇİN HER MAÇ FİNAL"

Defansın başarılı isimlerinden Turgut Delen yaptığı açıklamasında "Bugüne kadar çalıştık, çabaladık. Allah'ta yardım etti ve buraya geldik. İçeride yenilmeyen bir Çubukspor vardı. Bu müsabakanın zorlu geçeceğini biz hafta içi biliyorduk. Bizde bunu sonlandırmak adına çok iyi çalıştık. Rehavete kapılmamamız gerektiğini de biliyorduk. Soyunma odasına 0-0 girdiğimizde hocamız bize güvendiğini göstererek, 'Telaşlanmayın' dedi. Bizim için her maç final şu saatten sonra. Kimseden de çekinmiyoruz.

Taraftarlar bir takım için gerçekten çok önemli bir unsur. Boş tribünlere değil de dolu tribünlere oynamak bana her zaman ayrı bir motive vermiştir. Zafer Hoca ile gelen serinin ardından taraftarlarımız bize her türlü desteklerini veriyorlar. Vermeye de devam etsinler. Umuyoruz ki Kastamonu maçında da taraftarlarımız ellerinden geleni yaparlar" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi