"RAKİBİN KİM OLDUĞU ÖNEMLİ DEĞİL"

Teknik Direktör Şenol Demir kazanmaya ihtiyaçları olduğunu belirterek "Altay maçında aldığımız yenilginin hem futbolcular hem de biz farkındayız. Fatih Karagümrük maçı öncesinde çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Hem futbolcuların hem teknik heyetin, yöneticilerin, taraftarın hepimizin galibiyete ihtiyacı var. Nefes alma adına önemli bir müsabaka bizi bekliyor. İnşallah bu işin altından kalkarız iyi bir netice alırız. İnşallah 3 puan ile Pazar günü başlangıç yaparız. Karagümrük veya bir başkası kim olduğu önemli değil. Bizim tek ihtiyacımız olan, tek düşüncemiz galibiyet" dedi.

"BU TAKIM DÜŞER DİYENLER VAR"

Yeni transferlerin takıma katılmasıyla birlikte takımın en az üç veya dört hafta uyum sürecini atlatmasını sağlayacağız. Biraz sabırlı olmak gerekir. Takıma sahip çıksınlar. Geçen senede bizi daha başlamadan küme düşer diyenler oldu. Şimdi de başladılar. Bu takım düşer diyenler var. Bunun öyle olmadığını geçen sene gösterdik, yine göstereceğiz" şeklinde konuştu.

"TARAFTARIMIZ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"

Zonguldakspor'un taraftarının başarıda büyük bir etkisi olduğunu belirten Teknik Patron Şenol Demir "Taraftarımız bizim için gerçekten çok çok önemli. Bugüne kadar hep sahip çıktılar. Devrek'te olsun nerede olursa olsun zorlanmalarına rağmen geldile, destek verdiler. Bu sezon Karaelmas Kemal Köksal'da oynayacağız ve taraftarımızı tribünlere bekliyoruz. Bizde onların yüzünü burada kara çıkartmadan inşallah onları mutlu ederiz. Çünkü onları geçen hafta üzdük. Taraftarımızı mutlu etme adına Karagümrük maçından galip ayrılanın hesaplarını yapıyoruz. Rakibin kim olduğunu önemsemiyorum. Bu müsabakanın bir şekilde kazanılması lazım. Kazanmak için çocuklar her şey yapacaklar. Futbolcular işin bilincindeler" dedi.

"ELEŞTİRİYE DEĞİL, DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR"

Demir "Takım olarak inşallah iyi bir neticeyi almak düşüncemiz var. Burada taraftara destek konusunda çok iş düşüyor. Eleştiriye değil desteğe ihtiyacımız var. 90 dakika takımını destekleyen taraftar gruplarımız var. Hiç kimseye bakmadan, hiç kimseyi dinlemeden takımlarına sahip çıksınlar. Bu oyuncu grubu ile biz bunları başardık. 3. Ligden biz bu çocuklarla çıktık. Çoğu BAL liginden çıkan oyuncular var burada. Taraftar takıma sahip çıkarsa başarı zaten kendiliğinden gelir. Çünkü biz iyi çalışıyoruz. Bunun karşılığını ilerleyen haftalarda inşallah alacağız. Taraftarımızın endişesi olmasın. Biz bu yükün altından birlikte kalkacağız" dedi.

SAKATLARDA SON DURUM

Teknik Patron Şenol Demir takım içinde sakatlıkları devam eden ve düzelen futbolcular hakkında bilgi vererek "Burak Can Et, dün geldi. Sağlık raporu için hastanedeki işlemlerini tamamladı. Kuvvet eksiği var özel çalışmalarla beraber 15, 20 gün sonra belki takım içerisine katabiliriz. Amed'den transferimiz Kamil'in sakatlığı da düzeldi. Yavaş, yavaş idmanlara başladı, fizik kondisyon olarak onun da eksikleri var. İbrahim'in ayağında hafif kırık bir var. İyileşme sürecini takip edeceğiz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi