Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir çarpıcı açıklamalarda bulundu. Takım için yanlış bir algı olduğunu belirten Hakan Hürfikir Zonguldak Kömürspor'un şehri temsil ettiğini belirterek kamuoyundaki söylentilerin yanlış olduğunu söyledi.

"BAŞIMIZ NE ZAMAN SIKIŞSA ONLARDAN DESTEK ALIYORUZ"

Hakan Hürfikir'in yaptığı çarpıcı açıklamaların özeti şu şekilde: "İnsanlar kamuoyunda Demir'lerin takımı diye bahanelerde bulunup 'Ben niye yardım edeyim' diyorlar. Ben bugüne kadar Demirlerin spora verdiği desteği herkes biliyor. Başımız ne zaman sıkışsa yine onların desteğini alıyoruz.

İnsanlar otoparkın gelirleri Demirlere gidiyor, AVM yapıyorlar deniliyor. Bu kulübün yıllık geliri zaten 2 milyon. Bir kulübün yıllık giderleri zaten 2 milyon liranın üstünde.

Zonguldakspor'un maçı olduğunda sadece bu insanlar mı maça geliyor. Pandemi haricinde maçlara 10 bin 20 bin kişi gelip izlemiyor mu? Yaşanan coşkuya herkes ortak olmuyor mu? Bence bu düşünce insanların bir bahanesi. Bu takım bu şehri temsil ediyor. Demir Madencilik Dilaverspor'un isminin değiştirilerek Zonguldak Kömürspor yapılması da bence şehre bir hediyedir"