İstanbullu Yazar Alper Şahin, yazdığı bir kitapla Zonguldakspor'un doğuşunu ele aldı. "Bu takım bir direnişin eseriydi" ana temasıyla yazdığı 112 sayfalık kitabın ismi ise "Kırmızı-Lacivert".

Öyle güzel anlatmış ki, Zonguldakspor'un doğuşunu, adeta "Ancak böyle anlatılırdı" dedirtti.

Zonguldakspor'un renklerinin verildiği o anlamlı "Kırmızı-Lacivert" renkleri anlatmış kitabında. Okurken insanın tüyleri diken diken oluyor.

İŞTE ALPER ŞAHİN'İN ZONGULDAKSPOR DUYGULARI...

"Sonuçta izleyecekleri kendi takımlarıydı; kendi emekleri, kendi sermayeleri, kendi ruhları ile kurdukları futbol takımıydı. Bu takım, bir direnişin eseriydi.

Renkleri kırmızı-lacivert idi. Lacivert, ekmekleri uğruna üzerlerinden çıkartmadıkları iş tulumlarının rengiydi; kırmızı ise, yine ekmekleri uğruna akıttıkları kanın.

Bu zamana kadar kaç canları gitmişti madende?

Hüsam, Hamit, Milo, Halaskar..."

EY ZONGULDAKLI SİZDE TAKIMINIZA BU DUYGULARLA SAHİP ÇIKIN

İstanbullu Yazar Alper Şahin, böylesine anlamlı cümlelerde anlattığı Zonguldakspor sevgisi Zonguldaklıların duygularını kabarttı.

Ey Zonguldaklı, sende Alper Şahin'in anlattığı gibi duygularla takımına sahip çık, destek ol, Zonguldakspor'un bir adım ilerlemesinde, lig atlamasına katkı koy.

ALPER ŞAHİN KİMDİR?

Alper Şahin, 1994 yılında İstanbul'da doğdu. Lise öğrenimini Açık Öğretim Lisesi'nde tamamladı ve şu an Sakarya Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde eğitimini devam ettiriyor.

Editör: Pusula Gazetesi