HASAN; "TARAFTAR GÜÇ VERİYOR"

Zonguldakpor'un yeni transferlerinden orta saha oyuncusu Hasan Küççük Fehiyespor maçınta taraftarın kendilerine büyük bir destek verdiğini söyledi. Hasan "Bizim açımızdan hem ligde ve kupada zaten üç tane mağlubiyet aldık. Kendi sahamızda taraftarımızın önünde oynamak her zaman bize güç veriyor. Fethiye maçında desteklerini aldık ve hissettik. Geçen seneden dolayı galiba kritik bir müsabakaymış onun içinde Fethiye'yi yendik. Onun için çok mutluyuz" dedi.

CÖMERT: "HOCAM GÜVENDİ"

Zonguldakspor'un alt yapısından yetişen genç futbolcu Cömert Kandemir Fethiyepor karşısında sağ bek oynadı. 90 dakika boyunca başarılı bir performans gösteren Cömert çok mutlu olduğunu söyledi.
Cömert "Şenol hocam sağ olsun bana güvendi. Forma giyme şansı verdi. Herkes sağ olsun futbolcu abilerimde çok yardımcı oluyorlar sağ olsunlar. Formayı aldım diğer maçlarda da giymek için elimden geleni yapacağım inşallah. Allah nasip ederse iyi yerlere geliriz inşallah taraftarımızla birlikte. Çalışmaya devam edeceğim" dedi.

KAMİL: "ÇOK MUTLUYUZ"

Zonguldakspor'un Amed Sportif'den transfer ettiği Kamil İçer sezon öncesi yaşadığı sakatlığı henüz yavaş yavaş atlatıyor. Ziraat Türkiye Kupası maçında Tuzlaspor'a karşı sahaya ilk 11'de çıkan Kamil, ikinci yarı ağrıları nedeniyle maçtan çıkmıştı. Fethiheyespor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Şevket'in yerine oyuna dahil olan Kamil çok iyi futbol oynayarak büyük alkış aldı.

Maçın ardından konuşan Kamil "Galip geldiğimiz çok mutluyuz. Çok önemli bir galibiyet oldu bize. Taraftarımıza çok teşekkür ederim bizim arkamızda oldular diğer maçlarda ki gibi biz futbolcular olarak elimizden geleni yapacağız" dedi.

SİNAN: "3 PUAN ÇOK GÜZEL"

Zonguldakspor'un Şanlıurfaspor'dan transferi Kaleci Sinan Fethiyespor maçında gösterdiği performansla taraftarın büyük alkış aldı. Geçtiğimiz sezon Fethiye'de Zonguldaksporlu futbolculara karşı yapılanların ardından bu maçı kazanmalarının çok iyi olduğunu belirten Sinan "3 puan aldık güzel oldu. Arkadaşlarımı çok tebrik ediyorum. Bu maçın önemi de vardı geçen seneden hiç hoş olmayan şeyler olmuş sporcu ahlakına yakışmayan hareketlerde bulunmuşlar. Bu maç kazanılması gereken bir maçtı. Kazandık çok mutluyuz herkese teşekkür ediyorum. Devamı gelecek" dedi.

ŞEVKET: "SABIRLI OLACAĞIZ"

Zonguldakspor'un stoperi Şevket Güngör, Fethiyespor maçının ikinci yarısında sakatlanarak oyundan çıkmış, yerini Kamil'e bırakmıştı. Ciddi bir durumunun bulunmadığını belirten Kamil "Sezon başı her zaman ilk 5 maç çok zordur. Sonuçta eski arkadaşlarımla yeni arkadaşlarımın uyum süreci. Ama bugün gösterdik. Bizim zamanla çok iyi bir takım oluyoruz. Her geçen hafta üstüne koyaraktan gidiyoruz. Burada tüm isteğim taraftarla camia ile her şeyle sabırlı olup. Birlik beraberlik içinde ve biz sezon sonu iyi yerlerde iyi şeyler başarmış olarak geleceğiz inşallah bundan eminim. Maçta hafiften kasık ağrım vardı. Tedbir amaçlı ilerleyen haftalarda sıkıntı olmasın diye çıktım. Ciddi bir sorunum yok" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi