Erkekler Salon Hokeyi 1'nci Lig müsabakaları Alanya'da gerçekleştirildi. Zonguldak'ı temsilen müsabakalarda Fener Anadolu Lisesi Spor Kulübü mücadele etti. Geçtiğimiz sezon kötü bir yıl geçine Fener Anadolu Lisesi Spor Kulübü bu sezon ise imkansızlıklara rağmen oldukça başarılı bir maç periyodu geçirdi.

10 takımın mücadele ettiği Erkekler Salonu Hokey 1'nci Liginde rakiplerine adeta kök söktüren Fener Anadolu Lisesi Spor Kulübü oynadığı 9 karşılaşmada 5 galibiyet 4 yenilgi alarak topladığı 15 puanla 10 takım arasında ligi 4'üncü bitirdi. 9 maçta rakip kalelesi 58 kez havalandıran Fener Lisesi Gençlik Kulübü kalesinde ise 50 gol gördü. Ligde şampiyon olan Şehit Kamil Halk Eğitim ise 25 puanla ligi zirvede bitirdi.

GOL KRALLIĞINDA MEHMET CAN GURURUMUZ OLDU

Fener Anadolu Lisesi Spor Kulübü'nde ise gösterdiği başarılı performansla göz dolduran Mehmet Can Bankoğlu attığı 35 golle gol krallığı yarışında ikinci oldu. Şampiyon Şehit Kamil Halk Eğitim'den Müslüm Elagöz ise gol kralı oldu.

ABDULLAH DEMİR: "SPORCULARIMI KUTLUYORUM"

Fener Anadolu Lisesi Spor Kulübü Başkanı Abdullah Demir yaptığı değerlendirmede şunları söyledi: "2020-2021 Sezonu Erkekler Salon Hokeyi 1. Lig müsabakaları 17-21 Kasım 2020 tarihleri arasında Antalya'nın Alanya İlçesi'nde yapıldı. Okul Spor kulübümüz olan Fener Anadolu Lisesi Spor Kulübümüz ligi 4'üncü sırada tamamladı. Geçtiğimiz sezon ligin dibindeyken bu sezon ligin üstünde mücadele ettik. Başarılı bir lig geçirdik. Tüm zorluk ve imkansızlıklara rağmen bu duruma gelmekte güzel. Sporcularımızdan Mehmet Can Bankoğlu da gol krallığında ikinci oldu. Tüm sporcularımızı Fener Lisesi ailesi olarak ve kulüp yönetimi olarak tebrik ediyorum"

İŞTE FENER'İN YAPTIĞI MAÇLAR VE SONUÇLARI

Fener Anadolu Spor Kulübü-Adana Hokey Spor Kulübü: 7-5

Fener Anadolu Spor Kulübü-Selçuklu Belediyesi: 4-7

Fener Anadolu Spor Kulübü-Şehit Kamil Halk Eğitim: 2-9

Fener Anadolu Spor Kulübü-Malatya Hokey Spor Kulübü: 4-6

Fener Anadolu Spor Kulübü-Boybeyi Spor Kulübü: 21-10

Fener Anadolu Spor Kulübü-Peyas Spor Kulübü: 2-1

Fener Anadolu Spor Kulübü-Esenyurt Hokey SK: 6-4

Fener Anadolu Spor Kulübü-Fatsa Hokey SK: 8-3

Fener Anadolu Spor Kulübü-Gaziantep GSK: 4-5