TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor'da teknik heyet ve futbolcular Corona Virüs nedeniyle liglerin ertelenmesiyle birlikte memleketlerine dönerek evlerinde bireysel idmanlarda forma kalmaya çalıyor.

Zonguldakspor'da 28 maçta attığı 14 golle takımın en fazla gol atan futbolcusu olan Gürkan Öztürk Zonguldaklı olmamasına rağmen ailesi ile birlikte Zonguldak'taki evinde kalıyor, evde bireysel idmanlar yapıyor.

"DEVLETİMİZİN BUNUN ÜSTESİNDEN GELECEKTİR"

Golcü futbolcu Gürkan Öztürk, ''Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Corona virüs nedeniyle tüm ligler ve diğer spor branşları ertelendi. Bizlerde antrenmanlarımızı evimizde devam ediyoruz. Evden dışarı çıkmıyoruz. İnşallah devletimiz bunun üstesinden gelecektir. Herkes sağlığı için evde kalsın. Bende sizler gibi Zonguldak'ta evimdeyim. İnşallah kısa süre de bu durumu atlatacağız. Herkes kurallara uysun" dedi.

"BELİRSİZLİK DEVAM EDİYOR"

Gürkan ''Liglerin ne zaman başlayacağı belli değil. Tahminim Mayıs ayı sonuna doğru başlar diye düşünüyorum. O zamana kadar bizlerde antrenmanlarımızı evimizde devam edeceğiz. Corona virüsü Türk futbolunu da etkiledi. Görüyorsunuz ilk olarak Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve son olarak da Fenerbahçe'de çıktı. Hepsine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Bu maçı birlikte kazanacağız" dedi.