Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Ligde kıyasıya şampiyonluk yarışı devam ediyor. Takımlar arasında bu rekabet yaşanırken taraftarlar arasında da kıyasıya rekabet yaşanıyor.
Geçtiğimiz hafta Alaplı Belediyespor'un Mavi Şeytanlar taraftar Grubu tarafından sosyal medyadan yapılan "Adam olacaksınız, biz eskiye dönersek, siz deliye dönersiniz" açıklamasına karşılık bu kez Kilimli Belediyespor'un Genç Kilimli Taraftar grubundan "Bu korku, bu açık nedir?" şeklinde yanıt geldi.
İŞTE GENÇ KİLİMLİ'NİN YANITI
Mavi Şeytanlar'ın açıklamasına karşı Genç Kilimli'nin sosyal medyadan yaptığı açıklama aynen şöyle: "Bu acı, bu korku nedir? Kimden neden bu kadar çekiniyorsunuz da heryerden saldırmaya başladınız. Nerede görülmüş kendini taraftar grubu sanan şahısların rakip takımın başkanına serzenişte bulunması. Kilimlispor taraftarın ve halkını sözlü tacizlerle kışkırtması kimsenin yarırına değil zararına olacaktır. Bunlar bir tehdit değil uyarı olarak kabul edilsin. Biz tehdit değil icraat ederiz. Nerede olursak olalım takımımızın arkasındayız. 'Mazı' lafı geçecek olursa da herkes haddini bilecek biz "Kilimlispor" taraftar grubuyuz bu böyle biline"