Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper ligde hafta sonu bir kritik maça daha sahne olacak. Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Gelikspor ile geçtiğimiz sezon kümede kalmayı son anda garantileyen, ancak yeni sezonun flaş ekibi Çaycumaspor karşı karşıya gelecek.
Pazar günü Gelik Sahası'nda oynanacak karşılaşmaya futbolseverlerin büyük ilgi göstermesi bekleniyor. 14.00'da oynanacak maç öncesinde Gelikspor geçtiğimiz hafta sahasında Çaydeğirmeni Belediyespor'u 2-0 yenmesinin ardından lider Alaplı Belediyespor'un Kilimli Belediyespor deplasmanında 4-3 yenilmesiyle liderliği eline geçirmişti.

Çaycumaspor ise vadi derbisi olarak nitelendirilen Perşembe Belediyespor'u 3-2 yenerek çıkışına devam etmiş, puanını da 10'a yükseltmişti. Lider ile arasında yalnızca 3 puan bulunan Çaycumaspor deplasmanda Gelikspor'u yenerek zirveye bir adım daha yaklaşmanın planlarını yapıyor.

Gelikspor ise sahasında oynayacağı maçtan taraftarının da desteği ile alacağı galibiyetle zirve yürüyüşünde bir engeli daha geride bırakmanın hesaplarını yapıyor.

Zirvede oynanacak bu kritik karşılaşma ligdeki diğer takımlarını da yakından ilgilendiriyor. Alaplı Belediyepor ile Yenimahalle lider Gelik'in kaybını beklerken, ligin zirvesinde hareketlilik yaşanıp yaşanmayacağı ile hafta sonu oynanacak maçların ardından kesinlik kazanacak.

Editör: Pusula Gazetesi