26 ay boyunca Zonguldak Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü görevini başarıyla yürüttükten sonra Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Samsun Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü görevine ataması yapılarak ödüllendirilen Ahmet Karayılmaz yeni görevine Samsun'da Perşembe günü başlamıştı.

26 ay görev yaptığı Zonguldak'ta özellikle Zonguldakspor'un yanında olan Samsun Gençlik Hizmetleri Spor İl müdürü Ahmet Karayılmaz bu kez Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda davetli olarak geldi. Zonguldakspor'un Fethiyespor maçını izlemek üzere Zonguldak'a Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdür Vekili Hakan Yüksel'in davetlisi olarak gelen Karayılmaz'a ilgi büyüktü. Karayılmaz daha önce maç günü sorumluluğunun bilincinde bir bürokrat olarak sabahtan akşama yoğun bir gün geçiriyordu. Ancak bu kez misafir olarak geldiği Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda keyifli bir maç izledi, Zonguldakspor'da sahadan 2-1 galip ayrıldı.

HAKAN YÜKSEL VE PERSONELİNİ KUTLADI
Samsun Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ahmet Karayılmaz, kendisinin zonguldak'dan ayrılmasının ardından vekaleten yerine bakan Gençlik Merkezi Müdürü Hakan Yüksel'in tüm organizasyonlarda olduğu gibi Zonguldakspor-Fethiyespor maçı öncesinde de personel ile birlikte stadı en iyi şekilde hazır hale getirmelerinden dolayı kutladı, Yüksel ve ekibine başarı temennisinde bulundu.

PROTOKOL TRİBÜNÜ DOLUYDU

Karşılaşmayı ayrıca Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, TSO Başkanı Metin Demir, Zonguldakspor yönetimi, Zonguldakspor'a destek veren başta Eren Enerji ve ÇATES yetkilileri, Zonguldaksporlu futbolcular, aileler ve kırmızı-lacivertli renklere gönül veren protokol üyeleri de izledi.

Editör: Pusula Gazetesi