Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Zonguldak'ta düzenlenen Taekwondo İl Birinciliği müsabakalarında üçüncü olan Kilimli Halk Eğitim Merkezi ve Gelikspor Kulübü, 02-04 Mart tarihleri arasında Bartın'da düzenlenen Taekwondo Grup Birinciliği'nde mücadele etti, ardından Amasya'da gerçekleşen yarı final müsabakalarında Zonguldak'ı temsil ettiler. 23-25 Mart tarihleri arasında Amasya'da yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo Yarı Final müsabakalarında rakiplerine üstünlük sağlayan Kilimli Halk Eğitim Merkezi ve Gelikspor Kulübü sporcularından Tuğra Ali Çakıcı 57 kg'de Yıldız Erkekler kategorisinde birinci olarak, Samsun'da gerçekleştirilecek final müsabakasına katılmaya hak kazandı.

Antrenör Emrah Demir "Samsun'da tüm takımımıza başarılar diler, takımımıza emeği geçen antrenör arkadaşlarıma teşekkür ederim." dedi.

Ayrıca Zonguldak Erkek Taekwondo takımı ise yarı final müsabakalarında üçüncü olarak finale yükseldi. Final müsabakaları ise 13-15 Nisan 2018 tarihleri arasında Samsun'da oynanacak. Zonguldak'ta son dönemlerde Taekwondo sporunda alınan başarıların ardından gerek antrenör Emrah Demir, gerekse sporcular Zonguldak'ın gururu oldular.

Editör: Pusula Gazetesi