Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çaycuma İlçe Başkanlığı olarak sosyal sorumluluk projesi kapsamında 'Bağışınla Bir Çocuk Sevindir' adı altında kahvaltı etkinliği düzenlendi.

Belediye (SEKA) Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen etkinliğe; Perşembe Belediye Başkanı İsmail İnam, Saltukova Belediye Başkanı Alim Genç, Bakacakkadı Belediye Başkanı Oktay Albuz, CHP İl Başkanı Hakkı Güney ve yönetim kurulu üyeleri, CHP İlçe Başkanı Şeref Köktürk ve yönetim kurulu üyeleri, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zekai Kamitoğlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Saraç, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayri Kandemir, Emekliler Derneği Çaycuma Şubesi Başkanı Nizamettin Eyidoğan, Ziraat Odası Başkanı Rıza Çapkın, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Zeki Saim Oral, Selüloz İş Çaycuma Şube Başkanı Hakan Cura, Kent Konseyi Başkanı Tuğrul Dereli, CHP önceki dönem Zonguldak Milletvekillerinden Ali ihsan Köktürk, belediye ve il genel meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Etkinliği bağış yaparak destek veren herkese teşekkür eden CHP Çaycuma İlçe Başkanı Şeref Köktürk; "Yönetim kurulundaki bayan arkadaşlarımızın önerisi ile sosyal sorumluluk projesi kapsamında böyle bir kahvaltı düzenledik. Bu kahvaltının gelirini tamamen köylerimizde bulunan yoksul çocuklarımızın giyiminde kullanacağız. Yani kahvaltının tüm geliri ihtiyaç sahibi 6-12 yaş arası öğrencilerimize destek olacak. Bayanlarımızın yaptığı bu organizasyon oldukça başarılı oldu. Katılım sağlayan bütün protokol üyeleri ve bağışçılara teşekkür ederim" diye konuştu.

Editör: Pusula Gazetesi