Pazar günü saha ve seyircisi önünde Bandırmaspor gibi güçlü bir ekibi eze eze yenen Zonguldakspor'da keyifler yerinde. Sakaryaspor hezimetinin ardından Silivri'yi yenen, ardından 5 bin taraftarının önünde Bandırmaspor'u 2-0 gibi net skorla yenen Zonguldaksporlu futbolcular açıklamalarda bulunarak Bandırma karşısındaki futbol ve galibiyetlerin devam edeceği mesajını verdiler.

MERT "İDDİAMIZI DİĞER TAKIMLAR DA ANLAMIŞTIR"

Takım kaptanı Mert Caymaz çok mutlu olduklarını belirterek rakiplerin de zonguldakspor'un hedefinin ciddiyetine varmaları gerektiğini belirterek "Bu ligde iddialı olduğumuzu göstermek için bir seri yakalamamız gerekiyordu. Gruptaki diğer takımlarda artık anlamışlardır bir iddiamızın olduğunu. Bizi daha iyi günler bekliyor." dedi.

SİNAN "ÇOK İYİ BİR TAKIMI YENDİK"
Kaleci Sinan Ören ise maçta soğukkanlı tavrıyla takım arkadaşlarına 90 dakika boyunca güven verdi. Sinan, "Çok mutluyuz. Özellikle böyle iyi bir takımı yendiğimiz için çok mutluyuz. İki maç üst üste 6 puan yaptık. Hiç gol yemedik ve sayısız pozisyona girdik. Nitekim ikisini de değerlendirdik. Önümüzdeki hafta için bu durum çok kıymetli. İnşallah yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz. İkinci yarı aradığımız golü bulduk. Bu da bize 3 puan getirdi" dedi.

REŞO "ÖNÜMÜZE GELENİ YENECEĞİZ"

Kırmızı-lacivertli ekibin sağ bek oyuncusu Reşo ise "Geçtiğimiz hafta Silivri maçını çok iyi bir oyunla galip gelmiştik. İçerde bir Sakaryaspor mağlubiyeti vardı. Taraftarımızı çok üzmüştük. Bu nedenle bizim için bu maç çok önemliydi. Gelip geldik çok mutluyuz. Üst sıralara yavaş yavaş tırmanıyoruz. Önümüze geleni yeneceğiz. Biz iyi bir ekibiz" dedi.

HASAN "HAT TRİCK YAPABİLİRDİM"

Bandırmaspor karşısında özellikle ilk yarı 2-3 net pozisyon kaçıran ve kaleci Ali'ye takılan orta sahanın başarılı isimlerinden Hasan Küççük "Antrenmanlarda çalıştığımız sistemi sahaya yansıttık. Her şeyden önemlisi buydu. Çok iyi oynayıp, çok iyi mücadele ettik. İlk devre belki hat trick yapabilirdim ama olmadı. İnanmıştım. İkinci devrede de güzel bir gol oldu. bu denli güçlü bir rakibi böyle bir oyunla yendiğimiz içinde çok mutluyuz. Devamı gelecek" dedi.

OKAN EKEN "ÇOK POZİSYONA GİRDİK"

Fethiyespor maçında attığı 2 golden sonra suskun kalan Okan Eken, Bandırmaspor maçında 90+2'nci dakikada attığı golle şanssızlığını kırdı. Okan "Müsabaka öncesinde takım arkadaşlarımla da konuşmuştuk. Yukarılara oynayabilmek için bu maçtan galip gelmek istiyorduk. Böyle takımları yenmemiz gerekiyordu. Kendi sahamızda oynamanın ve taraftarımızın avantajını iyi kullanmak istiyorduk. Çok iyi mücadele ettik. Çok pozisyona girdik. Daha farklı da olabilirdi. Ama 2-0 oldu. Şimdi yukarılara oynama zamanı. Bandırma galibiyeti bize çok iyi geldi" dedi.

ONUR ERİŞ "HERŞEY GÜZEL GİDİYOR"

Maçın kilit isimlerinden birisi olan Onur Eriş kanatlardan getirdiği toplarla rakip savunmanın yine korkulu rüyası oldu. Gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Onur "İstediklerimizi sahaya yansıttık. Biz zaten gücümüzün farkındayız. İstediğimiz zaman neler yapabileceğimizi biliyoruz. Bugünde güzel bir galibiyet oldu. İnşallah serinin devamı gelir. Taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bizi yine yalnız bırakmadılar. Bu 3 puanı onlara armağan ediyorum. Tekmeliklerimi çıkarmak için duraksadım. İlk kez böyle bir sarı kart gördüm. Bu 3 saniyelik bir olay. Hemen sarı kart verdi. Bende anlamadım bu durumu. Anlamsız bir kart oldu. 2-0 mağlup oldular diye belki de hakem böyle bir şey yaptı.

Takımımız yavaş yavaş oturmaya başladı. Güzel gidiyor her şey. Hocanın verdiği talimatlara uyuyoruz. İkinci bölge savunmamızı yapıyoruz ve kontra ataklarla ileri çıkmaya çalışıyoruz. İnşallah bunun devamı gelir. Takıma güveniyorum" dedi.

KADER DÖNMEZ "ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN"

Zonguldakspor'un fanatik taraftarı olan Kader Dönmez ise maçın ardından futbolculara teşekkür ederek "Okan bana söz vermişti gol atacağım ve sonrasında sana geleceğim diye. Silivri'de ki galibiyeti doğum günüm dolayısıyla bana hediye etmişlerdi. Bugünde taçlandırmış oldular. Allah hepsinden razı olsun. Ayaklarına, yüreklerine sağlık. En büyük Zonguldakspor" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi