Corona Virüs salgını nedeniyle tüm dünya genelinde futbol sektörü büyük darbe yedi. Mart ayı içinde Türkiye'de tüm futbol ve diğer spor branşları iptal edildi. Süper Lig ve 1'nci Lig maçları başladı, son haftaya girildi. 2'nci Lig, 3'üncü lig ve BAL ligi tescil edildi, play-off maçları oynanıyor.

ALT YAŞ KATEGORİLERİ İPTAL EDİLDİ
Corona Virüs salgını nedeniyle profesyonel takımların alt yapı takımlarının yer aldığı Elit ligler ve amatör liglerde U14, U15, U16, U17 ve U19 ligleri, Alt yaş kategorileri Türkiye şampiyonaları iptal edildi, alt yapılar da büyük darbe yedi. Alt yapılarda şu anda toplu idman dahi yapılamıyor.

YENİ SEZONDA ALT YAŞ LİGLERİNİN OYNANMAYACAĞI İDDİA EDİLİYOR

2019-2020 futbol sezonunda Corona Virüs salgını futbol büyük zarar gördü, şimdi tüm gözler yeni sezona çevrildi.

Ancak yeni sezon öncesinde can sıkıcı bir iddia ortaya atıldı. 2020-2021 futbol sezonunda Profesyonel ve Amatör Liglerde A takım düzeyinde ligler oynanacak, ancak Elit ligler ve amatör U14, U15, U16 ve U17 liglerinin oynatılmayacağı iddia edildi. U-19 liglerinin ise oynatılacağı iddia edildi.

ALTYAPILAR BÜYÜK ZARAR GÖRECEK, ALTYAPI ÇÖKECEK

Elit ligin yanı sıra U14, U15, U16, U17 liglerinin yeni sezonda oynatılmaması altyapılara büyük zarar vereceği belirtiliyor. Toplu idmanların da yapılmaması gündeme gelirken, TFF'nin yeni sezon öncesinde vereceği karar merakla bekleniyor.