Ak Parti'nin 7'nci olağan büyük kongresi bugün Ankara'da gerçekleştiriliyor. 81 ilden Ak Partililer Ankara'da buluştu, binlerce kişi kongreye katıldı.

ZONGULDAKSPOR LOGOLU OTOBÜS KENTİ İKİYE BÖLDÜ
Zonguldak'tan da kongreye yaklaşık 800 dolayında partili gitti. Çok sayıda otobüs ve özel araçlarla taşınan partililer kongrede yerini aldı. Partililere Ankara'ya götürün otobüsler içinde Zonguldak Belediyesi'nin Zonguldakspor armalı otübüsü de yeraldı.

Bu durum ise Zonguldak'ı ikiye böldü. Muhalefet kesim ve bazı Zonguldakspor taraftarları "Zonguldakspor logolu otobüsü ve Zonguldakspor'un ismi siyasete karıştırıldı. Çok yazık" derken Ak Patililer ve bazı Zonguldakspor taraftarları ise "Zonguldak Belediyesi Zonguldakpor'a sahip çıkmak ve destek olmak için belediyeye ait otobüse Zonguldakspor arması kaplayarak kulübe jest yaptı. Otobüsü Zonguldakspor ihtiyacı olduğu her an kullanabiliyor. Ancak otobüs Belediyeye ait. Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan Zonguldakspor'a destek için otobüsü kapladı. Şu anda Ak Partinin ihtiyacı vardı, onlara verildi. Yarın başka bir muhalefetin işi olur onlara verilir. Zonguldakspor siyasete alet edilmemiştir" görüşü hakim oldu.