Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6.grupta mücadele eden Ereğli Belediyespor'da hayal kırıklığı devam ediyor. Geçtiğimiz hata sahasında Çubukspor ile 0-0 berabere kalan Ereğli Belediyespor'da Teknik Direktör Hüseyin Aydoğan istifa etmiş yerine Bedih Şahapoğlu getirilmişti. Yeni Teknik heyeti ile Cumartesi günü deplasmanda Kastamonu Özel İdarespor ile deplasmanda karşılaşan Ereğli Belediyespor bu maçtan da yenilgi ile ayrıldı.

İlk yarısı 0-0 tamamlanan maçının 41.dakikasında rakip Kastamonu Özel İdarespor göndüğü kırmızı kartla 10 kişi kaldı. İkinci yarı umutlu başlayan Ereğli Belediyespor, 58.dakikada Sinan'ın attığı golle 1-0 yenik duruma düştü. Bu golle şoke olan eflatun-beyazlı ekip Canbenk'in attığı golle kalesinde ikinci golü gördü. Galibiyet umutlarını zora sokan Ereğli Belediyespor Okan Avcı ile skoru 2-1'e getirmesine rağmen puan yada puanlar getirecek golleri bulamayınca sahadan puansız ayrıldı. Bu yenilgi ile 6 puanda kalan Ereğli Belediyespor, bir hayal kırıklığı daha yaşattı. Kastamonu Özel İdarespor ise bu galibiyetle 7 puana ulaşarak Ereğli Belediyespor'un üstüne çıktı.

Eflatun Beyazlı ekip ilk hafta kazandığı 3-0'lık Devrek Belediyespor galibiyetinin ardından 3 puanı bir arada göremedi, galibiyete hasret kaldı.

Editör: Pusula Gazetesi