TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Zonguldakspor'un en büyük destekçilerinden olan Genç Zonguldaklılar Taraftar Grubu Liderlerinden Gökhan Çüteli'den ilginç bir çağrı geldi. Şehit madencilerin kanından oluşan Zonguldaspor'un kırmızı-lacivertli renklerinin peşinden giden Genç Zonguldaklılar'da tribün lideri Gökhan Çüteli TTK'ya bin 500 işçi alımı öncesinde başvuru yapacak kişilere seslendi.

Anlamlı bir çağrı yapan Çüteli, TTK'ya çalışamayacak ve belli bir süre sonra torpil yapıp yer üstüne çıkmaya niyetli olan kişilerin başvuruda bulunmamasını, gerçek muhtaç kişilerin önlerini kesmemelerini istedi. Kendisinin TTK'ya çalışmaya niyeti olmadığı için yaşamı boyunca başvuruda bulunmadığını belirten Gökhan Çüteli "Çalışacak adamın hakkını yemeyin, Adam olana bu yakışmaz" diyerek ders verdi.

DERS VERDİ! İŞTE O ANLAMLI ÇAĞRI

Genç Zonguldaklılar taraftar grubu tribün lideri Gökhan Çütüle'nin TTK'ya başvuruda bulunacak adaylar için sosyal medyadan yaptığı çağrı şu şekilde: "Arkadaşlar önemli olan TTK'ya girmek değil. Yer altında helalinden çalışmak. Dün TTK'nın satış yerine üretimden sadece ve sadece 18 ton gelmiş. Oradaki yetkili 'ben bunu nereye dağıtıyım kime veriyim' diyor. Sırada bekleyen yüzlerce fiş var . Bakın arkadaşlar daha öncede yazdım. "Yer altında çalışamam" diyen varsa sakın başvurmayın. Zonguldak'a zarar verirsiniz. Üretim olmazsa TTK özelleşir. Ondan sonra da Gazipaşa'da yürüyüş yapmayın. Çalışacak adamın hakkını yemeyin. Ben 40 yaşındayım. Babam TTK'dan emekli. Doğma büyüme Zonguldaklıyım Yeraltına o kadar alım oldu TTK'da. Hiç bir yerde başvuru kaydım olmadı. Çünkü yeraltında yapamam. Yapacak olanın önüne geçip onun rıskı ile oynamadım. İstesem girip biraz çalışıp daha sonra adamını bulup yukarı çıkardım. Ama bu olmaz. Adam olana yakışmaz. Bu şekilde düşünen varsa sakın başvurmasın. Saygılar..."

Editör: Pusula Gazetesi