Deplasmanlı Amatör Süper ligde en yakın rakibi Alaplı Belediyespor'a 6 puan fark atarak son 4 haftaya giren Devrek Belediyespor deplasmanda pazar günü 13.00'da Çaycumaspor ile karşılaşacak. Bu zorlu maçın hazırlıklarını Antrenör Serkan Bankoğlu nezaretinde tamamlayan Devrek Belediyespor'da moraller yerinde.

45 puanla liderliği elinde bulunduran kırmızı-beyazlı ekip 35 puanlı Çaycumaspor deplasmanından alacağı galibiyetle şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmanın hesaplarını yapıyor.

Özellikle İkinci yarı oynadığı karşılaşmalarda yüksek konsantre ve etkili futboluyla dikkat çeken Devrek Belediyespor'un sergilediği futbolda izleyenlere keyif vermeye başladı.

'BAL BİLETİNİ ARIYORUZ'

Devrek Belediyespor Antrenörü Serkan Bankoğlu Fotoğraftaki espriye "Bu takımın şampiyon olması için yönetim, teknik heyet ve futbolcuların yanı sıra taraftarlarımızla büyük emek harcıyoruz. Diğer takımların emeklerine de saygı gösteriyoruz. Ancak biz önümüze gelen fırsatı değerlendirip, BAL biletini almak arıyoruz." şeklinde konuştu.

ANTRENMANLAR NEŞE İÇİNDE GEÇİYOR

Antrenör Serkan Bankoğlu nezaretinde gerçekleştirilen idmanlarda neşe ve kahkaha sesleri yükselirken, bir taraftan ciddiyet, diğer yandan da neşeli idmanlar takımın havasını değiştiriyor.

Editör: Pusula Gazetesi