Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Devrek Belediyespor Başkent deplasmanında Ankara TKİspor ile karşı karşıya geldi.
Kırıkkale Büyük Andoluspor ile kıyasıya şampiyonluk yarışına giren ve lider'in 3 puan ardından 35 puanla ikinci sırada bulunan Ankara TKİspor karşısında 90 dakika boyunca müthiş bir mücadele ortaya koyan Devrek Belediyespor sahadan 1-1'lik sonuçla ayrılarak altın değerinde 1 puanın sahibi oldu.
Geçtiğimiz hafta sahasında Ereğli Belediyespor'u 2 kez yenik duruma düşmesine rağmen 4-2 yenerek büyük moral bulan Devrek Belediyespor Ankara deplasmanında da büyük mücadele ortaya koydu.
İlk yarısı 0-0 tamamlanan maçın 55'nci dakikasında 1-0 yenik duruma düşen Devrek Belediyespor maçın75'nci dakikasında kazandığı penaltıyı gole çevirdi. Bu dakikada topun başına geçen Orhan Pamuk penaltıdan attığı golle maçta skoru 1-1'e getirdi.
DEVREK SON DAKİKADA GALİBİYETİ KAÇIRDI
Maçın uzatma dakikalarında Devrek Belediyesporlu İsmail yüzde yüz bir gol kaçırırken kırmızı-beyazlı ekip 2-1'lik galibiyetten oldu. Karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.
Devrek Belediyespor bu beraberlikle puanını 25'e yükseltirken şampiyonluk mücadelesi veren Ankara TKİspor sahasında kaybettiği 2 puanla büyük bir avantaj yitirdi.

3 MAÇ ERTELENDİ
Bölgesel Amatör Lig 6'ncı Grup'ta temsilcimiz Ereğli Beledispor'un sahasında oynaması gereken Çubukspor maçı dahil 3 karşılaşma kar yağışı ve elverişsiz hava koşulları nedeniyle ertelendi.