Ereğli'de gerçekleştirilen "Ramazan Yardımı 3 Bant Bilardo Turnuvası" sona erdi. Turnuva sonunda Burak Yaman şampiyon oldu. Ereylin AVM'deki Deniz Bilardo Salonu'nda 40 sporcunun katılımıyla başlayan turnuvada, 3'lü finale kalan isimler Burak Yaman, Haluk Çep ve Yasin Topal 3'lü finale kalan isimler oldu

Aynı zamanda Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Yaman, puan usulü karşılaşmalarda rakiplerine üstünlük sağlayarak turnuvanın birinciliğini elde ederken, ikinciliği Çep, üçüncülüğü ise Topal elde etti. Yaman, madalyasını Turnuva Organizasyon Komitesi Başkanı Tahir Yurtoğlu'ndan, ikinci Çep de Hakimiyet Yayın Grubu sahibi Fikri Kapan'dan alırken, üçüncü Topal'ın madalyasını takan isim de İngilizce Öğretmeni Hanefi Çağ oldu.

ÖRNEK DAVRANIŞ, ANLAMLI KAMPANYA

Komite Başkanı Yurtoğlu, törenin ardından yaptığı konuşmada, bir turnuvayı daha başarı ile tamamladıklarını belirterek, "Böyle anlamlı turnuvaya katılımlarından dolayı sporcularımızı kutluyorum. Zira sporcu arkadaşlarımız ödedikleri katılım payları ile daha fazla ihtiyaç sahibine yardımda bulunmamızı sağladılar. Bu arada bazı sporcularımız ile kuruluşlar, hayırseverler de fazla katkılarıyla kampanyamıza destek oldular. Sağlanan katkılarla da 115 koli Ramazan Gıda yardımı kolisi alındı.

Bu vesileyle, Özel Utku Eğitim Kurumları'na, Ülkü Ocakları Vakfı Ereğli Şubesi üyelerine, ilçemiz esnaflarından İsmail İlhan'a, Eray İlhan'a, Fuat Çınarer'e, Hakan Derecik'e, katılım paylarıyla katkıda bulunan sporcularımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz."

BİLARDOCULAR MADDİ KATKIDA BULUNDU

Burak Yaman, Deniz Yücesan, Serkan Fitöz, Tahir Yurtoğlu, Hanefi Çağ, Haluk Çep, Varol Hızal, Fatih Atabey, Uğur Kuşçuoğlu, Yasin Topal, Murat Bayraktar, İzzet Özdemir, Nihat Göl, Nihat İskender, Savaş Kaşka.

Editör: Pusula Gazetesi