Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Zonguldak Milletvekili Adayı Deniz Yavuzyılmaz, seçim çalışmaları kapsamında merkezde gezilerini sürdürdü. Yavuzyılmaz ilk olarak Valilik binası önünde düzenlenen, Zonguldak'ın kurtuluşunun 97. Yıl Dönümü ve Uzun Mehmet'i anma etkinliklerine katıldı.

Yavuzyılmaz, Zonguldak'ın kurtuluş yıldönümünü kutlayarak "Bu topraklar için mücadele veren kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyoruz. Ülkemiz şu an savaş yaşamıyor çok şükür ama harp zamanlarının ekonomisini hissediyoruz. Ucuzluğu ve bolluğu ile bilinen patatesin, mütevazi sofraların vazgeçilmezi soğanın bile kilosu 6 tl olduysa değişim zamanı gelmiştir. Böyle devam ederse karne ile patates, soğan kuyruklarına gireriz. Bu gidişe dur demek için artık tamam diyoruz ! diyerek 24 Haziran'da yapılacak genel seçimler İçin destek istedi" dedi.

"TTK ÜZERİNDE ÖRTÜLÜ ÖZELLEŞTİRME OYUNU DEVAM EDİYOR"

Yavuzyılmaz programına, Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi (KOSGEB) ve MFA Maske Fabrikası emekçileri ile bir araya gelerek devam etti.. Türkiye İş Güvenliği İş Adamları Derneği TİGİAD Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda MFA Fabrikası Genel Müdürü Fatih Furtun ile görüş alışverişinde bulundu. Yavuzyılmaz' ın programı, TTK Kozlu Müessesesi İdari Personel ziyaretleriyle devam etti.. Burada emekçilerle yaptığı görüşmede "TTK üzerinde örtülü özelleştirme oyunu devam ediyor. Bu oyunun bozulması için mücadele edeceğiz" diyerek destek istedi.

Editör: Pusula Gazetesi