2018-2019 eğitim-öğretim yılı içerisinde Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ilçe, belde ve köy okulları başta olmak üzere merkez okullarında devam eden Fiziksel Etkinlik Oyunları son olarak Fener Sahası'nda merkez okullarına yönelik gerçekleştirildi. Fener Sahası'na kurulan parkurlarda çabukluk, denge, denge, çabukluk koordinasyonlarında çocukların oldukça eğlendiği gözlendi. Yaklaşık 500'e yakın öğrencinin katıldığı ilkokul fiziksel etkinlik oyunlarında öğrenciler çok eğlenceli bir güne imza attı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün bu etkinlikleri amacı hem öğrencileri eğlendirmek, hem de yetenekli sporcuları tespit edip yeteneklerine göre spor branşlarına yönlendirmek.

HAKAN YÜKSEL'DE ÇOCUKLAR GİBİ EĞLENDİ
Etkinliklerde baştan sona yer alan Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel öğrencilerle birlikte çocuklar gibi eğlendiği gözlendi.

Etkinliği değerlendiren Yüksel: "İlkokul fiziksel etkinlik oyunlarını bugün yaklaşık 500 öğrenci ile birlikte yaptığımız güzel etkinliklerle tamamladık. Burara ana temamız öğrencilerimizin eğlenmesi ve güzel bir gün geçirmelerinin yanı sıra yeteneklerini keşfetmek" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi