Zonguldak'ta yaşayan 2 çocuk babası maden işçisi Serkan Tepebaşı, boşanma davasına gelin arabası gibi süslediği ve 'Asıl evlenen evde kalır.. Boşanıyorum çok mutluyum' yazdırdığı aracıyla geldi. Otomobil, çevredekilerin de ilgi odağı haline geldi.

Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda maden işçisi olarak çalışan 37 yaşındaki Serkan Tepebaşı, geçimsizlik nedeniyle 10 yıllık eşi ile boşanmaya karar verdi.
Serkan Tepebaşı, Zonguldak Aile Mahkemesi'nde bugün görülen duruşmaya, gelin arabası gibi süslediği aracıyla geldi.Tepebaşı, aracının arka camına da; ''Asıl evlenen evde kalır.. Boşanıyorum çok mutluyum'' notunu düştü. Tepebaşı'nın aracı, çevredekilerin de ilgi odağı haline geldi... Vatandaşlar, otomobildeki yazıyı görüntüleyerek sosyal medya hesaplarında paylaştı.Mahkeme, Serkan Tepebaşı ve eşinin boşanmasına karar verdi. Duruşma çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Serkan Tepebaşı çok mutlu olduğunu söyledi. İnsanların sadece evlenirken değil boşanırken de mutlu olabileceğini söyleyen Tepebaşı, ironi amaçlı aracını süslediğini söyledi.Tepebaşı; ""Ben yolumda mutluyum. Allah herkese yolunda mutluluk versin. 10 yıllık mutsuzluk mu diyeyim öfke mi diyeyim onun kasvetinden kurtulmak için böyle bir şey kendice tasarladım ve yaptım. Adliye önüne araç çekmek sıkıntılıydı. Polis aracı gördü park etmeme izin verdi. 2.5 yıldır zaten bu ilişkiyi omuzlayan bendim. Çocuklarımda beni yüz üstü bırakıp gitti. Bunun kabul edilebilir yanı kalmamıştı. Bu ilişkiyi sürdürmenin anlamı yoktu. En güzeli de bitirmek oldu. Çocuklarımın velayetini ben aldım. Biraz ironi katmak için aracımı böyle süsledim. İnsanlara bunu göstermek istedim. Bir tek evlenirken mutlu olmuyor insanlar. Boşandıktan sonra da mutlu olan insanlar var. Ben bu şekilde mutlu olacağımız düşünüyorum çocuklarımla beraber."
Gazetecilerin 'bir daha evlenir misiniz?' sorusunu yanıtlayan Tepebaşı, "Büyük konuşmamak lazım hayatta. Evlenebilirim tabi ki ama daha tecrübeyle bu kararı alarak evlenebilirim. Tanıyarak, sezerek anlaşabileceğim kişiyi daha çok düşünerek bu kararı kalbimle değil de beynimle alırım diye düşünüyorum."dedi.
Tepebaşı daha sonra aracına binerek korna çalarak adliye önünden ayrıldı.

aracini-gelin-arabasi-gibi-susledi-bosanma-davasina-gitti
Aracını gelin arabası gibi süsledi, boşanma davasına gitti