Bolu'da, TOKİ tarafından hayata geçirilecek 'Büyük Sanayi Sitesi Projesi' için ek talep toplama süresi 4 gün sonra bitiyor.
Bolu Belediyesi, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası ve Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği koordinasyonunda yürütülen yeni "Büyük Sanayi Sitesi" için ek talep toplama süreci 17 Şubat 2017 tarihinde sona ediyor. Bolu Belediyesi İmar Müdürlüğü'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:
"Dükkan sahibi olabilmek için projenin içinde olan hak sahibi üyeler ve dükkan alıp, büyütme yapmak isteyen üyeler ile daha önce projeye hiç dahil olmamış, Bolu İli merkez sınırları içinde ticari faaliyet yürüten BESOB ve Bolu TSO üyeleri için talep toplanacaktır. Talep toplama işlemi 17 Şubat 2017 tarihinde son bulacak olup, Yeni üye olacaklar başvurularını Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne yapacaklardır. Yeni üyeler BESOB'a müracaat ettikten sonra verilen hesap numarasına yatırılacak kamulaştırma ücretinin ardından, yatırdıklarını gösteren dekont ile birlikte Bolu Belediyesi İmar Müdürlüğü'ne giderek Talep Toplama Başvuru formunu alıp, talep toplama bedellerini Toplu Konut İdaresi (TOKİ) hesabına yatırarak kayıt işlemlerini tamamlayacaklardır. Dükkan adedi sınırlı sayıda olduğundan ilk müracaat edenler Bolu Büyük Sanayi Sitesi Projesi'nden dükkan almaya hak kazanacaklardır."

Editör: Pusula Gazetesi