Bolu Hayvanları Koruma Derneği (BOLHAYKO) üyeleri, Başkan Yılmaz'a hayata geçirilen proje ve çalışmalar için teşekkür etti.
Bolu'da, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla BOLHAYKO Yönetim Kurulu üyeleri Melek Ünal, Ayşe Atılgan ve Mert Minisker, Başkan Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Bolu Belediyesi'nin hayvanlar için yaptığı çalışmaların konuşulduğu ziyarette, Bolu Belediyesi'nin 'hayvan dostu' belediye olduğunu vurgulayan Bolhayko üyeleri, Bolu Belediyesi'nin bölgenin en iyi hayvan hastanesine sahip olması ve sokak hayvanları için yaptığı çalışmalar nedeniyle Başkan Yılmaz'a teşekkür etti.
Merhametin en üst seviyede olduğu bir dinin mensupları olduklarını belirten Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ise, "Hz. Osman,
Müslüman bir ülkede hayvanlar acından öldü demesinler diye dağlara yem serpmiş. Bu kadar ince ruhlu bir dinin mensupları olarak sokaktaki tüm canlar bizim sorumluluğumuzdadır. Bolu Belediyesi olarak, tam teşekküllü bir hayvan hastanesi kurduk. Ayrıca barınağımız da bölgenin en iyi barınağı. Bunun yanı sıra şehrin dört bir yanına koyduğumuz mama ve su kapları ile sokak hayvanları için yaz-kış yem ve su bırakıyoruz. Kısacası tüm canlılar Yaradanın bizlere emaneti ve bu bilinçle hareket ediyoruz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi