HERŞEY DERİNCE’YLE BAŞLADI…

Spor Toto 3’üncü Lig 2’nci Grup’ta mücadele eden Kilimli Belediyespor, zorlu haftaları minimum kayıpla attı. Teknik Direktör Semih Tokatlı ve futbolcularına güvendiklerini her fırsatta dile getiren camianın moralleri, 2 zorlu deplasmandan alınan puanlar nedeniyle tavan yaptı.

Sarı-siyahlı takım, 11’inci hafta sahasında konuk ettiği Derince Belediyespor’u yenerek haftalar süren özlenme son vermişti. Ardından sarı-siyahlı takımı fikstür nedeniyle zorlu 2 hafta bekliyordu. Ligin iki iddialı takımı ile deplasmanında mücadele edecek Kilimli Belediyespor, buradan en az kayıpla dönmenin hesaplarını yapıyordu. Nitekim Derince galibiyetiyle kazanılan öz güven, ilk önce Dardanelspor, ardından da Belediye Bingölspor k beraberliğini getirdi.

Alınan bu beraberliklerle 14 puana ulaşan Kilimli Belediyespor’da Teknik Direktör Semih Tokatlı, ilerleyen haftalar adına olumlu mesajlar verdi. Kilimli camiasına ve taraftarlarına layık olmaya çalıştıklarını dile getiren Semih Tokatlı, “Çalışmalarımızın karşılığını aldık. 3 haftada aldığımız 5 puan bunun göstergesi. 3 haftadır sahada iyi mücadele ediyoruz. Geride olmamıza rağmen disiplini elden bırakmayan bir takım hüviyetindeyiz. Oyuncularım beni, ben onları tanıdıkça ortaya iyi şeyler çıkıyor. Önümüzde daha çok maç var. İlerleyen haftalarda bu performansın üstüne biraz daha koyarak daha iyi yerlere geleceğiz. Kilimli Belediyespor’u üst sıralara tırmandırmak için daha iyisini yapacağız” dedi.

Editör: Pusula Gazetesi