Zonguldak Ontemmuz Mahallesi'nde ikamet eden Yücel Öner, evinin önünde doğalgaz çalışmasından oluşan tahribatı belediyeye bildirdiğini ancak ilgilenilmediğini belirtti.

Bu sabah Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ile görüşmek istediğini ancak görüşemediğini belirten Öner, Akdemir'den gelen Mevlid Kandili mesajını görünce sinirlendiğini söyledi. Başkan Akdemir'den hizmet beklediğini belirten Öner "Ben kandil mesajı istemiyorum ki, ben hizmet etmesini istiyorum" diye tepki gösterdi.

"ALT SOKAKTA ADAMIN KAPISINA KADAR ÇAKILI DÖŞEMİŞLER, BENİM EVİMİN ÖNÜNDE HİÇBİR ÇALIŞMA YOK"

Öner, konuyla ilgili Pusula'ya yaptığı açıklamada şöyle konuştu; "Ontemmuz Mahallesi Pir Sultan Sokak No: 20'de oturuyorum. Evimin önünden doğalgaz çalışması yapıldı. Evimin önü berbat bir halde. Yağmur yağacak diye belediyeyi aradım. 'Yağmur yağdığında çamur deryası olur ve buradan çıkamam' diye belediyeden yardım talep ettim. Eve giderken dizlerime kadar çamura batıyorum. Arabam mahsur kaldı çıkaramıyorum. Cuma günü belediyede Candan Bey diye biriyle görüştüm. Gelip evin önünü yapacaklarını söylediler ama gelmediler. Benim oturduğum sokağın bir alt sokağında oturan birinin evine çakıl dökmüşler. Karayollarında hiçbir şekilde görünmeyen bir yola beş kamyon çakıl dökmüşler. Adamın kapısına kadar çakılı döşemişler. Hususi hizmet yaptılar, benim evimin önünde de hiçbir çalışma yok. Hala şu saate kadar da bir hareket yok. Bu sabah belediye başkanını aradım, 08.35'de randevu istedim. Kendisi çok yoğunmuş, bu saate kadar benimle görüşmedi, bir çözüm de bulmadılar. Ama baktım Kandil Mesajı geldi. Ben kandil mesajı istemiyorum ki, ben hizmet etmesini istiyorum. Ben kendisine acaba ne zaman ulaşabileceğim? Beni ne zaman görüştürecekler acaba, belediye başkanlığı bitince mi görüştürecekler?"

Editör: Pusula Gazetesi